Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Інноваційна технологія Uponor для спортивного будівництва

(23.04.2014)

Компанія Uponor представляє унікальну технологію, призначену для влаштування систем рідинного підігріву футбольного поля на стадіонах.

При будівництві стадіону велика увага повинна приділятися підбору системи, яка дозволить підтримувати ідеальний стан газону протягом усього року.

Міжнародна корпорація Uponor є провідним виробником систем підігріву футбольних полів і відкритих майданчиків. Uponor продовжує розвиток технологій і пропонує новинки для спортивного будівництва: труби Uponor Comfort pipe PLUS і систему електрозварних фітингів з ПЕ 100 з нагрівальними елементами для з'єднання труб із зшитого поліетилену (PE-Xa). Дана технологія з'єднань раніше не застосовувалася в Україні.

Uponor Comfort pipe PLUS

Труби Uponor Comfort pipe PLUS виготовляються із зшитого поліетилену PE-Xa, мають антидифузійний шар захисту від проникнення кисню EVOH для запобігання можливої корозії металевих елементів системи підігріву поля. Вони також мають додатковий зовнішній шар з поліетилену, що захищає від механічних пошкоджень.

Характеристики труб:

  • Відсоток зшивання даних труб на 10% вище, ніж вимагають того промислові стандарти, що дозволить забезпечити високу міцність і довговічність системи!
  • Гнучкість труб вище на 14%, а еластичність вище на 10% порівняно з попередніми модифікаціями, що дає можливість спроектувати і змонтувати більш ефективну систему незалежно від параметрів стадіону.

Високі стандарти якості європейського виробника зробили продукцію компанії затребуваною при будівництві та реконструкції спортивних об'єктів в багатьох країнах світу. Перша подібна система обігріву Uponor була змонтована в 1973 році на стадіоні Versalavöllur в місті Kópavogur (Ісландія). В даний час системи підігріву Uponor встановлені більш ніж на 70 стадіонах.

Нова технологія з'єднань, запропонована компанією Uponor повинна забезпечити високу ефективність роботи системи для підтримки поверхні футбольного поля стадіону в незамерзаючому стані, перешкоджаючи появі криги і скупченню снігу на поверхні поля протягом року.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10