Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Сертифікат VDE для кондиціонерів GREE

(23.04.2014)

GreeПредставники компанії Gree Electric Appliances, Inc та асоціації німецьких інженерів-електротехніків VDE провели урочисту церемонію відкриття філії Gree-VDE в місті Чжухай, провінції Гуандун. Співпраця між Gree і VDE з відкриттям представництва буде тільки поглиблюватися. Рішення асоціації німецьких інженерів-електротехніків VDE про створення філії саме з Gree означає, що рівень науково-дослідної діяльності та професіоналізму компанії відповідає всім міжнародним стандартам якості.

На новому етапі розвитку Gree не потрібно буде відправляти свою продукцію для проведення сертифікаційних випробувань в VDE. VDE-представники можуть безпосередньо проводити на території Gree відповідні процедури, скорочуючи період часу випробувального циклу, необхідний для отримання сертифікату VDE кондиціонером Gree.

На церемонії були вручені сертифікати VDE для екологічно чистих кондиціонерів Gree на R32 холодоагенті. Після успішного запуску кондиціонера на R290 (пропан) у вересні 2010 року компанія Gree здійснила наступний технологічний прорив на ринку холодопостачання, вивівши в серпні 2012 року нові моделі кондиціонерів з використанням R32 фреону. Сертифікат VDE присвоюється виробу тільки після проходження інтенсивних випробувань у відповідності з діючими міжнародними та/або німецькими стандартами. Сертифікат, виданий цією організацією, гарантує відповідність продукції вимогам Закону про безпеку промислового обладнання або Закону про захист від радіоперешкод.

Кондиціонери Gree з клеймом приймання VDE є:

  • електрично безпечними;
  • механічно безпечними;
  • термічно безпечними;
  • відповідними стандартам МЕК.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10