Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог вентиляторів Systemair на 2014 рік

(21.04.2014)

У зв'язку з тим, що компанією Systemair суттєво оновлен модельний ряд вентиляторів за рахунок збільшення енергоефективних моделей, фахівцями компанії був підготовлений новий каталог вентиляторів Systemair на 2014 рік.

каталог «Вентилятори Systemair, 2014 рік»

Компанія Systemair поставляє широкий асортимент вентиляторів для різних застосувань: від невеликих офісних приміщень до великих промислових будівель. Спільним для всіх вентиляторів Systemair є принцип, згідно з яким всі компоненти розробляються з урахуванням нагальної потреби у зниженні енергоспоживання. Всі вентилятори Systemair проходять ретельні випробування як в лабораторії, так і в реальних умовах експлуатації на відповідність поточним і перспективним вимогам щодо економії електроенергії. Всі вироби виготовляються також відповідно до вимог стандартів з екологічної безпеки.

Окрім нових лінійок вентиляторів компанія Systemair включила в каталог нові систем управління. Найбільший інтерес у фахівців, звичайно ж, викликає нова інтелектуальна система управління EC-Vent, яка пропонує новий рівень комфорту та енергоефективності за рахунок регулювання швидкості вентилятора в міру необхідності з дистанційного сигналу датчика.

Широкий асортимент приладдя, що почала випускати компанія Systemair, включає в себе і деякі новинки, наприклад частотний перетворювач FRQ для регулювання швидкості вентиляторів Systemair та забезпечення їх енергоефективності.

> > > Завантажити каталог «Вентилятори Systemair, 2014 рік»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10