Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог по установкам підвищення тиску GRUNDFOS

(18.04.2014)

З квітня 2014 року доступний новий каталог «Установки підвищення тиску Grundfos Hydro MPC, Hydro Multi-E, Hydro Multi-S». У документі представлена ​​вся інформація про зміни обладнання за останній час.

«Ми прагнемо до постійного поліпшення наших продуктів. Одним із кроків у цьому напрямку є оновлення ряду установок підвищення тиску. Нові Hydro MPC, HydroMulti-E, Hydro Multi-S стали енергоефективніше і зручніше у використанні. Нашим партнерам буде цікаво дізнатися, за рахунок чого це відбулося», – говорят представители компании Grundfos.

Установки підвищення тиску Grundfos

У каталозі Grundfos докладно описані всі зміни установок HydroMulti-Е з агрегатами CRE потужністю від 0,37 до 2,2 кВт. Насоси Grundfos наразі комплектуються новими електродвигунами типу MGE на постійних магнітах з частотою обертання 3450 об / хв. Крім того з січня 2014 установки оснащені двома датчиками тиску, що дозволяє дублювати функцію головного насоса.

У каталозі також розказано про систему управління установками Grundfos HydroMulti-Е потужністю від 0,37 до 2,2 кВт. Насоси з електродвигунами MGE можуть управлятися за допомогою програми «Grundfos GO». Встановивши програму на свій смартфон з операційною системою Android або IOS, кінцевий користувач може контролювати роботу насосної установки за допомогою спеціального модуля зв'язку.

Завдяки всім змінам Grundfos HydroMulti-Е не вимагає використання додаткових пристроїв контролю і управління, що дозволяє трохи знизити вартість експлуатації насосної установки підвищення тиску.

Ще одна зміна в лінійці Grundfos HydroMulti-Е, описана в каталозі, - розширення модельного ряду за рахунок появи установок з 4-ма насосами. Це дозволило збільшити спектр завдань, який може виконати обладнання.

В цілому, в новому каталозі містяться загальні відомості про всіх установках підвищення тиску Grundfos, їх переваги, конструктивні особливості, поради з підбору та монтажу, технічні характеристики.

> > > Завантажити каталог «Установки підвищення тиску Grundfos Hydro MPC, Hydro Multi-E, Hydro Multi-S»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10