Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson презентувала нові ДБЖ для великих дата-центрів

(14.04.2014)

Компанія Emerson Network Power презентувала нове доповнення до своєї лінійки джерел безперебійного живлення (ДБЖ) Liebert: систему ДБЖ для великих центрів обробки даних. Повідомляється, що це рішення допоможе операторам ЦОД максимізувати ефективність підконтрольної IT- та допоміжної інфраструктури та добитися зниження сукупної вартості володіння обчислювальною системою. Це вже сьомий продукт в асортименті систем ДБЖ для потужних серверних ферм компанії Emerson. В даний час він доступний покупцям з Північної і Південної Америки (підтримуються електромережі з наступними характеристиками: 480 вольт при 60 Гц).

Велика одномодульна безтрансформаторна система ДБЖ Liebert eXL на 800 кВА призначена для комерційних (колокейшн) і корпоративних дата-центрів з високою потужністю встановленого IT-обладнання. ККД новинки становить 96% при повному навантаженні в режимі подвійного перетворення. Відповідно до інформації Emerson, цей продукт на 10% компактніше, ніж конкуруючі системи ДБЖ і характеризується на 17% більш високою щільністю потужності з розрахунку на 1 квадратний фут займаного простору в ЦОД. Ще однією перевагою новинки можна назвати той факт, що вона легко інтегрується з платформою для управління інфраструктурою ЦОД (Data Center Infrastructure Management; DCIM) від компанії Emerson Network Power під назвою Trellis, а також з системою моніторингу Liebert Nform і механізмом складання звітів Liebert SiteScan.

Emerson Network Power Liebert eXL

Пристрій може похвалитися підтримкою безлічі протоколів для передачі технічної інформації, що дозволяють підключати його до стороннім DCIM-рішенням і створювати звіти про роботу ДБЖ, проаналізувавши які можна буде поліпшити ефективність системи. Інтегрована система сенсорного керування з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом зменшує ймовірність помилки користувача при конфігуруванні ДБЖ. Система також підтримує технологію Emerson LIFE Technology, яка спрощує дистанційну діагностику та збір інформації в режимі реального часу.

Віце-президент Emerson Network Power Пітер Панфіл сказав, що в той час як висока доступність обчислювальних потужностей як і раніше є пріоритетом для більшості операторів ЦОД, все більше і більше IT-фахівців прагнути впровадити у свої дата-центри як можна більш енергоефективні системи ДБЖ для зниження експлуатаційних і капітальних витрат.

«Завдяки високій експлуатаційної ефективності, зменшеним габаритним розмірам, підвищеною щільністю потужності, оптимальному механізму розподілу електроенергії, масштабованої архітектурі і низької вартості установки система ДБЖ Liebert eXL на 800 кВА є ідеальним рішенням для дата-центрів, власники яких прагнуть вийти на максимальну ефективність при низькій загальній вартості володіння «, - сказав Панфіл. Він також зазначив, що мультимодульні конфігурації нового ДБЖ будуть доступні вже восени 2014.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10