Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Продовження еволюції в системі моніторингу - PlantWatchPRO

(14.04.2014)

Стрімке розширення форматів магазинів, зростаюче потреби в моніторингу кондиціонування повітря і систем зволоження, підштовхнуло компанію Carel переглянути свої пропозиції в даному сегменті ринку. Новий PlantWatchPRO (pwpro3), був розроблений відповідно до потреб моніторингу малих і середніх об'єктів і є результатом аналізу, досвіду і поточних потреб ринку.

Carel PlantWatchPRO

Переваги системи Carel PlantWatchPRO

Новий PlantWatchPRO запропонований ринку, підкреслює 4 важливі особливості:

  • Потужність;
  • Універсальність;
  • Зручність;
  • Безпека.

Потужність

Користувачі можуть отримати вигоду від швидкого відгуку на команди і від більшої кількості даних для аналізу системи та оптимізації.
Нове обладнання гарантує в чотири рази більше обчислювальної потужності, ніж в попередній версії. Пам'ять даних, використовувана для зберігання показників температури та споживання електроенергії, була розширена і тепер в п'ять разів більше.

Універсальність нового Carel PlantWatchPRO

Користувачі можуть вибрати модель Carel PlantWatchPRO, яка найкращим чином відповідає їх потребам, з точки зору застосування, зручності монтажу і ціни.
Новий PlantWatchPRO пропонується в настінному виконанні для установки в приміщеннях, або компресорних, так само є моделі в панельному виконанні для установки в електричні щити, або монтовані в стороннє обладнання.

Зручність користування Carel PlantWatchPRO

Користувачі можуть отримати вигоду з швидкого запуску системи і її обслуговування, заощаджуючи час і, знижуючи експлуатаційні витрати.
Програмний інтерфейс був розроблений відповідно з типовими завданнями, які виникають під час встановлення, монтажу та подальшого обслуговування.

Безпека

Користувачі можуть отримати доступ до системи через віддалений доступ, щоб мінімізувати можливість зараження вірусами, знизити ризик несправностей і вимоги до обслуговування на об'єкті.
Новий контролер Carel PlantWatchPRO заснован на передових технологіях і надійних комплектуючих. Рухомі механічні частини відсутні. Безпека гарантується, так як доступ до інформації можливий тільки після введення облікових даних користувача, з різними профілями користувачів (рівні). Існує також можливість вставити "SD карту" і автоматично зберігати конфіденційні дані, такі як дані HACCP, не турбуючись про втрату даних при неполадках.

Обладнання

Нова начинка PlantWatchPRO гарантує: високу продуктивність і швидку реакцію на дії користувача; безпеку всієї системи; додаткові реєстровані дані для аналізу та оптимізації. У порівнянні з попереднім Carel PlantWatchPRO, слід звернути особливу увагу на такі особливості:

Carel PlantWatchPRO
TFT LCD - 7 дюймів, 16,000 кольорів, роздільна здатність 800x480 WVGA.
Покращене відображення інформації та більш оперативне реагування на сенсорний ввід.
Carel PlantWatchPRO
Новий, в чотири рази потужніший процесор, забезпечує більш високу продуктивність, а також можливість контролювати до 50 польових пристроїв.
Carel PlantWatchPRO
Продуктивність збереження результатів вимірювань було збільшено в п'ять разів порівняно з попередньою версією, і гарантує більшу кількість інформації про систему для аналізу та оптимізації. Місткість журналу до 500 змінних, частота і глибина реєстрованих даних змінилася порівняно з попередньою версією.

 

У порівнянні з попереднім Carel PlantWatchPRO, новий доступний у двох версіях, відповідно до вимог монтажу: для монтажу в панель і для монтажу на стіну.

Панельне виконання
Ідеально підходить для застосування в промислових умовах, в електричних панелях / в розподільних щитах, або вбудовані в стороннє обладнання.
Carel PlantWatchPRO
Настінне виконання
Ідеально підходить для установки в промислових умовах або офісах. Закрите готове рішення.
Carel PlantWatchPRO

Технічні характеристики обох версій:

  • 2 вбудованих порта RS485 (Carel або Modbus);
  • 1 USB + 1 SD CARD Slot;
  • 2 LAN порта (один використовується як "перемикач");
  • 1 зумер;
  • 1 I / O панель з 2 реле (опція для панельної версії);
  • 1 блок живлення, IN 110/240, OUT 24 VAC (опція для панельної версії).

Функції

Програмне Забезпечення PlantWatchPRO було переглянуто таким чином, щоб задовольнити існуючі потреби ринку, для яких і був створений PlantWatchPRO. Підключитися до системи можна за допомогою віддаленого доступу, ноутбука / смартфона або планшета, використовуючи будь-який з поширених браузерів доступних на ринку, без необхідності встановлювати додаткове ПЗ.

Графічний інтерфейс

Графічний інтерфейс був повністю переглянутий для забезпечення користувачам простої взаємодії та комфортних умов роботи.

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Введення в експлуатацію системи

Виділені функції доступні для введення в експлуатацію системи, наприклад, конфігурація лінії з кількома додатковими пристроями, і копіювання параметрів від одного пристрою до декількох таким же.

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Функція швидкого пошуку параметрів на екрані, таких як: читання/запис і тільки читання змінних.

Carel PlantWatchPRO

Сервісне і технічне обслуговування

Додаткова інформація, така як: дата появи тривоги її тривалість, на сторінках Управління тривогами, спрощує обслуговування системи.

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Аналіз тенденцій температури і роботи відображається на інтерактивних графіках. Можливість вибору до 10 змінних одночасно. Можливість відображення 24 годинного періоду на одному дисплеї, з можливістю переміщення між пристроями, можливість переміщати графіки по осі часу. Можливість збільшення деталей аналізу (Функція масштабування доступна тільки через веб-інтерфейс).

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Можливість оновлення системи (Service Packs) через віддалений доступ, за допомогою підключених мереж (LAN або Internet).

Carel PlantWatchPRO

Оптимізація системи: Енергозбереження та аналіз даних

Новий алгоритм управління плаваючим тиском всмоктування: Гнучка система для забезпечення оптимізації плаваючого тиску всмоктування на компресорній станції згідно запиту про охолодження від підключеного обладнання (вітрини, гірки).

Carel PlantWatchPRO

Функція вибору змінних для обміну з системою RemotePRO була покращена, з додаванням KPI для порівняння між системами з точки зору: споживання енергії; продуктивності системи; аналізу температури.

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Можливість інтеграції Carel PlantWatchPRO в системи сторонніх виробників, використовуючи функцію "Modbus Slave через TCP/IP", що дозволяє читати, або читати/записувати до 500 змінних, які будуть відображатися в залежності від заданої конфігурації.

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Коди моделей

У таблиці див. нижче, наведені доступні на ринку моделі PlantWatchPRO під індивідуальними кодами, з описом максимальної кількості пристроїв, що підключаються і кількістю реєстрованих змінних:

Код моделі
Опис
Пристрої
Log*
PW3P000TP000
  PWPRO - Монтаж в панель Pocket
15
100
PW3P000TS000
  PWPRO - Монтаж в панель Standard
30
300
PW3W000TSI00
  PWPRO - Настінний монтаж Standard
30
300
PW3W000TEIS0
  PWPRO - Настінний монтаж Extended
50
500

 

*“Log”: це всі змінні, які можуть відображатися на графіках/звітах і зберігаються у внутрішній базі даних системи з певною періодичністю.
Номери: PW3W000TSI00 і PW3W000TEIS0, які відносяться до настінної версії PlantWatchPRO, поставляються в комплекті з платою введення / виводу з 2 реле і встановленим зовнішнім джерелом живлення [В 110/240, з 24 Vac], все поставляється в комплекті.
У моделях: PW3P000TP000 і PW3P000TS000, які відносяться до панельної версії PW3, Плата вводу/виводу з 2 реле є опцією і може бути замовлена ​​окремо, то ж відноситься і до джерела живлення.

Carel PlantWatchPRO також представляє концепцію додаткових програмних пакетів, доступних для активації. Придбання та реєстрація даних пакетів (додаткових функцій), може бути активовано за запитом. "Серійний номер" для активації розсилається клієнтам по електронній пошті. За допомогою "Серійного номера" і "Коду активації", користувачі можуть активувати пакети програмного забезпечення на сторінці PlantWatchPRO:

Carel PlantWatchPRO
 
Carel PlantWatchPRO

 

Нижче наводиться таблиця з програмних пакетів, які в даний час доступні:

Код
Опис
Функції
PW3SSFP000
Safety Package
Сигналізація та синхронізація даних з RemotePRO

 

З появою нового PlantWatchPRO, дана діаграма відображає спектр доступних систем моніторингу CAREL з їх індивідуальними можливостями (кількість підключених пристроїв, кількість реєстрованих змінних):

Carel PlantWatchPRO

Слід звернути увагу, що для деяких застосувань, де потрібно максимум до 50 підключених пристроїв, для спеціальних функціональних потреб, таких як налаштування графіка системи, або розширення функції енергозбереження, може бути запропонована система PlantVisorPRO.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10