Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова система управління для агрегатів Systemair Topvex

(10.04.2014)

Для вентиляційних агрегатів Systemair Topvex стала доступна нова, більш інтуїтивно-зрозуміла система управління.

Третє покоління контролерів Corrigo E283 отримало покращений процесор і забезпечує 5-20 кратне прискорення передачі даних у порівнянні з другим поколінням. Крім того, новий контролер отримав вбудований в інтерфейс BACnet. Таким чином відпала необхідність в окремому конвертері BACnet.

Systemair Corrigo E283

Ще однією перевагою є те, що кабель, що з'єднує Systemair Corrigo E283 і пульт управління S-E3-DSP ​​дозволяє управляти контролером на відстані до 100 метрів. Нагадаємо, що раніше, якщо відстань перевищувало 10 м, то потрібні додаткові пристрої, для посилення сигналу. У комплект поставки, як і раніше, входить кабель довжиною 10 м.

З двох до трьох було розширено кількість комунікаційних портів. Зв'язок здійснюється з вбудованим веб сервером і BACnet. Управління відбувається за допомогою програмного забезпечення E-tool. Решта портів використовуються для Modbus RTU-485 або нового сенсорного дисплея Systemair S-ED-TOUCH.

Зовнішній сенсорний дисплей S-ED-TOUCH ідеально підходить для кінцевого споживача. Він є спрощеною копією панелі управління і дозволяє зупиняти і запускати вентиляційний агрегат Systemair, встановлювати час затримки, налаштовувати температуру і витрату повітря, а також переглядати аварійні сигнали.

Крім того, агрегати Topvex можуть управлятися через «хмару» Systemair. Це дозволяє легко отримувати інформацію з моніторингу роботи вентиляційного агрегату і віддалено змінювати режими і коректувати роботу.

Нова система управління використовується у вентиляційних агрегатах Topvex TR , SR , SC , FR, а також Systemair Maxi. Ми також плануємо використання можливостей нового контролера Corrigo E283 WEB в Topvex TX, SX і ТА. Орієнтовні терміни до кінця весни 2014 року.

Примітка:
Нове третє покоління контролера Systemair Corrigo і панелі управління не сумісні з системами попередніх поколінь. Звертайте на це увагу при замовленні запасних частин.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10