Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



MHI поповнює лінійку високоефективних кондиціонерів

(09.04.2014)

Компанія Mitsubishi Heavy Industries (MHI) презентувала на японському ринку 11 моделей двох нових серій кондиціонерів. Нові продукти оснащені функцією «bioclear» - Очищення та усунення вірусів і бактерій за допомогою біокаталізаторів і технологією, яка забезпечує максимальну роботу в режимах охолодження і нагріву.

До складу нової RR серії входить 5 високоефективних моделей, призначених для кімнат площею 10-25 м2, до складу TR серій - 6 моделей для кімнат від 10м2 до 30 м2.

Кондиціонер MHI RR

Функція «bioclear» ефективно усуває всі алергени, такі як піль, цвіль, кліщі і віруси. Нові кондиціонери також призначені для нагрівання й охолодження великого об'єму повітря. Автоматичний режим дозволяє контролювати масу повітря, його напрямок для досягнення максимальної ефективності під час роботи на охолодження / опалення.

RR серії також мають автоматичні фільтра для очищення, які захищають систему від засмічення, підвищуючи її ефективність. Інші пропозиції - для кімнат площею 10-13 м2 - RR і TR серій більш практичні, менше за розмірами, що полегшує процес установки. До переваг серій RR і TR також можна віднести функцію запрограмованого таймера, яка призводить систему в дію або ж вимикає її в один час. Це великий прорив, оскільки тепер стало реальним постійно підтримувати «чистий» режим. Під режимом очищення мається на увазі підтримка в хорошому стані пластин теплообмінника, антибактеріальне очищення вентилятора і внутрішній режим очищення.

Нові RR і TR серії гармонують з SR серією, яка була представлена ​​6 моделями в листопаді минулого року. В цілому лінійка продуктів компанії MHI поповнилася 17 новими моделями.

Нагадаємо, що кондиціонери MHI продаються в Японії під торговою маркою Beaver. Час початку продажів нових кондиціонерів MHI за межами Японії ще не визначено.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10