Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power додала у своє DCIM-рішення Trellis механізм мінімізації ризиків

(04.04.2014)

Компанія Emerson Network Power додала новий модуль в свій комплект програмного забезпечення для управління інфраструктурою центру обробки даних платформи (Data Center Infrastructure Management; DCIM) під назвою Trellis. Новий модуль DCIM-рішення призначений для зниження ризиків, причиною виникнення яких є робочі процеси, які передбачають управління різними елементами інфраструктури ЦОД вручну.

Модуль Trellis Process Manager дозволяє створювати і модифікувати політики управління ризиками шляхом узгоджень окремих елементів цих політик. Розробники передбачили чотири попередньо сконфігурованих шаблона для основних робочих процесів, що використовуються в дата-центрах, при цьому також присутня можливість створювати унікальні користувальницькі шаблони, виходячи із специфіки робочих процесів, що використовуються в конкретній організації. Крім того, в новому модулі DCIM-рішення Trellis присутній механізм схвалення управлінських рішень з урахуванням витрат, за допомогою якого керівництво компаній, які володіють дата-центрами, може розвивати обчислювальну інфраструктуру, не виходячи за рамки свого бюджету на IT-проекти.

Emerson Network Power Trellis

Президент Emerson Network Power Стів Хассель сказав, що новий модуль Trellis Process Manager гармонійно доповнює платформу Trellis і дозволяє вивести це DCIM-рішення на більш широкий ринок. За словами Хасселя, даний модуль ефективно зводить до мінімуму помилки в управлінні ЦОД з причини горезвісного «людського фактора», який в 50 випадках зі 100 є причиною простою дата-центрів (якщо вірити результатам дослідження консалтингової компанії IDC).

Фахівець також зазначив, що за допомогою модуля Trellis Process Manager операторам ЦОД буде простіше оцінити вплив певних змін на загальний стан дата-центру. До подібних змін відносяться установка нового IT-та допоміжного обладнання, переміщення пристроїв, виведення обладнання з експлуатації та перейменування фізичних активів. Крім того, новий модуль здатний в автоматичному режимі розподіляти завдання операторам ЦОД (при цьому присутня можливість відстрочити направлення завдання певного члену команди).

Нагадаємо, що в листопаді минулого року Emerson Network Power випустила модульну версію свого DCIM-рішення, що отримала назву Trellis Platform Express Edition, яка дозволяє власникам невеликих ЦОД мінімізувати свої витрати на ПЗ для управління інфраструктурою дата-центру, докуповуючи необхідні додаткові модулі лише в міру виникнення необхідності. При цьому у вересні того ж року компанія розширила функціонал свого продукту, додавши модуль Power System Manager, який дозволяє операторам ЦОД отримувати гранично повне уявлення про стан підсистеми розподілу електроенергії, а також підтримує опцію віддаленого управління за допомогою мобільних пристроїв.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10