Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова спліт-система Carrier 42QTD GE

(02.04.2014)

Модельний ряд кондиціонерів Carrier поповнився новою моделлю предназначеной для ринків України, Московії та інших країн СНД. КондиціонерCarrier 42QTD GE являє собою неінверторну спліт-систему і випускається в Китаї на заводі Midea.

Дизайн внутрішнього блоку кондиціонера Carrier 42QTD GE виконан у стандартному для китайських виробників стилі з великої індикаторною панеллю.

Кондиціонер Carrier 42QTD GE

Модельний ряд кондиціонерів Carrier 42QTD GE включає п'ять типорозмірів від 2 до 6,4 кВт, причому «молодші» моделі виключно компактні: довжина всього 68 см, а глибина 17,8 см.

У новинці Carrier застосовуються стандартні вже кілька років для даного виду продукції технології: антикорозійний захист зовнішнього блоку і пластиковий захист його клапанів, функція самодіагностики і автоматичного захисту, гідрофільні покриття випарника. Внутрішній блок достатньо галасливий - рівень шуму моделі потужністю 3,2 кВт становить 29-40 дБА.

Як опції для кондиціонера Carrier 42QTD GE можуть бути встановлені різні повітряні фільтри, іонізатор повітря, низькотемпературний комплект.

> > > Завантажити буклет по спліт-системі Carrier QTD_GE

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10