Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson розробляє екологічний ДБЖ для ринку Європи

(31.03.2014)

Emerson Network PowerІнженери компанії Emerson Network Power почали розробку нових «зелених» джерел безперебійного живлення (ДБЖ), які згодом будуть представлені на європейському ринку комплектуючих для центрів обробки даних. Ця ініціатива Emerson Network Power стане частиною здійснюваного Європейською комісією пілотного проекту PEF (Product Environmental Footprint або Вплив продукту на навколишнє середовище). Даний проект серед іншого передбачає розробку єдиних правил розрахунку для оцінки вуглецевого сліду технологій, що використовуються в ЦОД, а також створення заходів щодо підвищення ефективності фізичної інфраструктури дата-центрів.

Emerson Network Power буде брати участь проекті PEF в якості члена підкомітету, що відповідає за поліпшення конструкції систем ДБЖ дата-центрів. Компанія Emerson Network Power має намір вивести на європейський ринок продукти, які будуть протестовані за допомогою розроблених в рамках проекту PEF методів для відстеження екологічних характеристик товару або послуги протягом всього життєвого циклу.

Учасники проекту PEF також хочуть створити механізм відстеження операційної ефективності дата-центрів шляхом оцінки кількості енергії, використаної за призначенням і витраченої даремно, в розрізі всієї організації за допомогою метрики під назвою OEF (Organizational Environmental Footprint або Вплив організації на навколишнє середовище). Після розрахунку показника OEF в цілому по організації його можна буде деталізувати до рівня окремого продукту.

Єврокомісія ініціювала роботу в рамках PEF в 2013 році, і в даний час вона проводить трирічний пілотний проект з розробки і поліпшенню правил розрахунку для оцінки вуглецевого сліду технологій, що використовуються в ЦОД. Причому кінцевою метою європейських чиновників виступає створення єдиного ринку для екологічно чистих продуктів.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10