Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий чиллер Systemair SysAqua R32

(21.09.2021)

Фахівці Systemair зосереджені на розробці якісних і надійних продуктів, які завжди дбайливо ставляться до навколишнього середовища. SYSAQUA R32 - результат цього бачення. Новий широкий модельний ряд чиллерів і теплових насосів пропонує якість, ефективність та екологічність.

Модельна низка включає в себе 10 розмірів у діапазоні продуктивності від 50 до 170 кВт і великий перелік опцій для вибору оптимальної комплектації для кожного проектного рішення.

Нові чиллери Systemair SYSAQUA R32

Холодильні машини працюють з холодоагентом R32 (потенціал глобального потепління GWP *: 675), який в 3 рази менше забруднює навколишнє середовище, ніж стандартний R410A. Вони також оснащені теплообмінниками нового покоління. Дизайн теплообмінника дозволив знизити заправлення холодоагенту на 40%. Завдяки всім технологіям, що використовуються, кількість викидів вуглецю знижено на 84%.

Серія SYSAQUA R32 не тільки екологічна, а й дуже ефективна. Чиллери SYSAQUA R32 забезпечують високу сезонну ефективність, що перевищує нормативні вимоги (SEER до 5,1 і SCOP до 4,0), і мають клас енергоефективності A+ і A++ відповідно.

Можна отримати ще більшу ефективність, якщо вибрати насос зі змінною швидкістю. Він автоматично регулює швидкість відповідно до необхідної потужності. Як результат, річне споживання насосу може бути знижено до 70% порівняно з насосом з фіксованою швидкістю.

Ключові переваги:

  • 10 розмірів – 4 типу корпусу;
  • Чиллер (L) і тепловий насос (H);
  • Холодоагент R32 с низьким GWP;
  • Висока ефективність;
  • Нова система управління;
  • Мала площа підстави;
  • Супер нізкошумна версія;
  • Віддалене управління за допомогою AC CLOUD;
  • 100% тестування на заводі.

Широкі робочі діапазони

SYSAQUA R32 підтримують мікроклімат в приміщенні у широких температурних діапазонах і забезпечують надійну роботу на охолодження при температурах до 48 градусів.

Компактна площа підстави

Нові чиллери Systemair SYSAQUA R32 мають мінімально можливу площа підстави. Перші три моделі мають площу підстави корпусу всього 2,53 м². А четверта модель має одну з найменших площ підстави на ринку з показником 37 кВт на м²!

Нова покращена система управління

Нові холодильні машини SYSAQUA R32 оснащені новітнім контролером і зручною зовнішньої панеллю керування, на якій відображаються робочі параметри та аварійні сигнали.

Новий контролер, оптимізований для управління вентиляторами з електронним управлінням і електронного розширювального клапана, має один з наступних протоколів зв'язку: Modbus RTU, Modbus TCP/IP, Bacnet MSTP, Bacnet IP.

Супер низькошумна версія

Супер низькошумна версія “S” має поліпшені акустичні характеристики порівняно зі стандартною версією. SYSAQUA R32 S комплектується EC вентиляторами та жакетами-шумоглушниками компресорів і мають режим «Night mode», що забезпечує низьке енергоспоживання і відмінні акустичні характеристики у нічний час.

 

Буклет «Чиллери Systemair SYSAQUA R32» > > >

 

 
 
Компанія «Планета Климата» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Systemair. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах шведського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Systemair.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10