Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий чилер Daikin на холодоагенті R32

(02.08.2021)

Компанія Daikin Applied анонсувала нове доповнення до свого портфелю продуктів Bluevolution - малий інверторний чилер на холодоагенті R32.

Інверторний чилер на холодоагенті R32, який буде випускатися на заводі Daikin в місті Cecchina, Italy, потужністю від 16 до 91 кВт, планується до запуску у виробництво з листопада 2021 року.

На додаток до модульної системи управління новий тепловий насос також має 100% регулювання швидкості для всіх спіральних компресорів, двигунів вентиляторів і опціонального водяного насосу.

чилер Daikin R32

Нові чілери підходять для різних потреб в охолодженні та опаленні з температурою води на подачі +60°C для опалення або -15°C у режимі охолодження (при використанні антифризу). Показники сезонної енергоефективності SEER до 5,4 і SCOP до 4,1.

Нова серія чилерів Daikin матиме два режими: стандартний (з пріоритетом досягнення максимальних значень енергоефективності) та режим підвищеної потужності. У режимі підвищеної потужності чилер Daikin дозволяє уникнути монтажу обладнання з підвищеною номінальною продуктивністю, що забезпечує продуктивність вище свого номінального значення при підвищеної швидкості компресора, щоб компенсувати потребу в пікових навантаженнях.

Доступно під'єднання чилера до повітропроводів на стороні викиду повітря для збільшення варіантів монтажу, наприклад встановлення чилера в підземному паркінгу. Він також може забезпечувати нагрівання води для систем ГВП.

На додаток до екологічних переваг використання холодоагенту з більш низьким GWP, використання холодоагенту R32 в малому інверторному чилері дозволило оптимізувати розташування теплообмінників, що зробило новий чилер Daikin особливо компактним і зменшило необхідну площу для встановлення.

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Daikin. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Daikin.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10