Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова побутова рекуперативна вентиляційна установка Mitsubishi Electric

(21.05.2021)

Компанія Mitsubishi Electric виводить на ринок нові побутові припливно-витяжні установки з рекуперацією тепла серії VL-CZPVU-R/L-E. Нові рекуперативні установки виконані у настінному виконанні та забезпечують витрату повітря від 250 до 500 м³/год при статичному тиску від 150 до 200 Па.

Настінна припливно-витяжна установка Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E

Новинка відноситься до преміум сегменту побутових вентиляційних агрегатів. Її серцем є унікальний фірмовий теплообмінник Lossnay, який забезпечує не тільки рекуперацію тепла але й вологи при повній відсутності перетічного повітря між припливним і витяжним каналами. Обладнання відноситься до вищого класу обладнання щодо енергоефективності (клас Erp A+).

Завдяки застосуванню відцентрових вентиляторів Sirocco і безшумних електродвигунів Poki Poki Core нова серія вентиляційних агрегатів Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E має рекордно низький рівень шуму. Для споживачів, яким потрібна абсолютна тиша при роботі вентиляційної системи, призначені опціональні блоки шумоглушіння.

Установки стандартно оснащені двома фільтрами класу G3. Для поліпшеної фільтрації повітря японський виробник пропонує опціональні фільтри класів G4, M6 (PM10), M6 (PM2.5) і NOx. Особливий інтерес представляють фільтри P-250/350/500NF-E з класом фільтрації NOx. Вони здатні абсорбувати вихлопні гази автомобілів і викиди оксидів азоту в промислових зонах. Застосування таких фільтрів рекомендовано для житлових і офісних приміщень, які розміщені біля жвавих автомобільних магістралей або біля промислових зон.

Настінна припливно-витяжна установка Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E

Застосування відцентрових вентиляторів забезпечує високий статичний тиск повітряного потоку, яке забезпечує можливість монтувати розгалужені магістралі повітропроводів. На пульті управління встановлені 4 фіксовані швидкості обертання вентилятора 100%, 75%, 50%, 25%, які користувач може відрегулювати з дискретним кроком в 1%.

Преміальні вентиляційні установки можуть бути укомплектовані WiFi-адаптером для віддаленого управління та моніторингу вентиляційної установки. Віддалене управління реалізується через хмарний сервер Mitsubishi Electric MELCloud, що зручно для контролю віддалених об'єктів, наприклад, заміського будинку, квартири або офісу. Додаток MELCloud є частиною нового покоління систем управління вентиляцією, опаленням і охолодженням від Mitsubishi Electric, які засновані на хмарних обчисленнях. Додаток MELCloud може бути встановлений на будь-який Ваш гаджет: смартфон, планшет або комп'ютер.

Виробництво вентагрегатів Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E розташоване на фабриці MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION NAKATSUGAWA WORKS (Японія). На даний час доступні до замовлення моделі VL-250CZPVU-R/L і VL-350CZPVU-R/L. Моделі VL-500CZPVU-R/L-E будуть доступні з кінця літа 2021 року.

 

> > > Модельна низка Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E

> > > Опис Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E

> > > Технічні характеристики Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E

> > > Інструкції Mitsubishi Electric VL-CZPVU-R/L-E

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Купуючи кондиціонери у офіційного постачальника, Ви отримуєте найнижчу ціну і офіційну 3-и річну гарантію від виробника.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10