Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові серії мульти-спліт систем Mitsubishi Electric

(20.03.2021)

Представництво компанії Mitsubishi Electric оголосило про початок продажу в Україні нових серій мульти-спліт систем на холодоагенті R32.

Мульти-спліт системи Mitsubishi Electric MXZ-F

У 2021 році українському споживачеві стане доступна флагманська серія мульти-спліт систем Mitsubishi Electric - MXZ-2F/3F/4F/5F/6F. Широкий модельний ряд дозволяють до одного зовнішнього блоку підключити від 2 до 6 внутрішніх блоків різного конструктивного виконання.

Флагманська серія забезпечує найвищі рівні енергоефективності - A++ і A+++ у залежності від моделі. Типи внутрішніх блоків, які можна буде підключити до зовнішнього блоку - настінні, касетні однопоточні, касетні чотирипоточні, канальні, підлогові та підвісні.

Однією з головних "фішек" мульти-спліт систем Mitsubishi Electric MXZ-2F/3F/4F/5F/6F є відсутність необхідності дозаправлення холодоагентом. Всі моделі нової серії вже заправлені достатньою кількістю холодоагенту для експлуатації з будь-якою допустимою сумарною довжиною магістралей.

Одночасно з флагманською серією на українському ринку стартують продажі нової мульти-спліт системи економ-класу - MXZ-2/3HA. Дана серія дозволяє підключати до одного зовнішнього внутрішнього блоку від 2 до 3 внутрішніх настінних блоків серії MSZ-HR VF. Незважаючи на дуже демократичні ціни серія мульти-систем MXZ-2/3HA забезпечує дуже високий рівень енергоефективності - A++.

Нові серії мульти-спліт систем від компанії Mitsubishi Electric підтримують технологію "Встановлення нових кондиціонерів на старі магістралі".

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Купуючи кондиціонери у офіційного постачальника, Ви отримуєте найнижчу ціну і офіційну 3-и річну гарантію від виробника.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10