Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова серія напівпромислових внутрішніх блоків Mitsubishi Electric PKA-M LAL

(12.03.2021)

Компанія Mitsubishi Electric анонсувала запуск у виробництво нової серії настінних напівпромислових внутрішніх блоків PKA-M LAL.

Mitsubishi Electric PKA-M LAL​​

Внутрішні блоки Mitsubishi Electric PKA-M LAL можуть працювати у складі спліт-систем спільно із зовнішніми блоками PUHZ-ZRP VKA2 (холодоагент R410a) і PUZ-ZM VKA (холодоагент R32), а також через розподільчі блоки PAC-MK33/53BC(B) у складі мультізональних VRF-систем PUMY-SP V/YKM і PUMY-P V/YKM4.

Нові напівпромислові кондиціонери відрізняються підвищеною надійністю роботи та призначені для роботи на комерційних об'єктах 24 годин на добу 365 днів на рік.

Кондиціонери Mitsubishi Electric PKA-M LAL оснащені вбудованою функцією ротації та резервування, а також мають великий вибір опціонального обладнання. Традиційно компанія Mitsubishi для своїх напівпромислових серій кондиціонерів пропонує широкий спектр можливостей віддаленого управління. Настінні кондиціонери PKA-M LAL так само не стали винятком. Крім широкого спектру пультів керування вони можуть управлятися через:

За допомогою конвертерів MAC-334IF-E (підключається до внутрішнього блоку) або PAC-SJ96MA-E (підключається до зовнішнього блоку) можлива організація центрального управління кондиціонерами. У цьому випадку використовуються багатофункціональні центральні пульти керування AE-200E або AT-50B.

Нові внутрішні блоки можуть бути оснащені дренажним насосом PAC-SK01DM-E з рекордним рівнем підйому дренажної води до 850 мм.

Кондиціонери Mitsubishi Electric PKA-M LAL можуть бути встановлені на старі магістралі, на яких експлуатувався кондиціонер на холодоагенті R22. Це важливо коли потрібно замінити кондиціонер на сучасний, а заміна магістралей може привести до витрат на ремонт приміщення. Детальніше про технологію «Встановлення нових кондиціонерів на старі магістралі від холодоагенту R22».

Нова серія кондиціонерів сертифікована на сумісність з системами пожежної сигналізації за стандартом EN 54-16:2008, на відповідність нормам по горючості IEC 60695-11-20 (2003), а також відповідають Європейській Директиві 2014/30/EU по електромагнітному випромінюванню.

> > > Опис кондиціонера Mitsubishi Electric PKA-M LAL

> > > Технічні характеристики кондиціонера Mitsubishi Electric PKA-M LAL

> > > Інструкції з монтажу та експлуатації Mitsubishi Electric PKA-M LAL

 

Купуючи комерційні кондиціонери Mitsubishi Electric PKA-M LAL Ви можете бути впевнені, що Ви маєте надійного помічника у Вашому Бізнесі!

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Купуючи кондиціонери у офіційного постачальника, Ви отримуєте найнижчу ціну і офіційну 3-и річну гарантію від виробника.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10