Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Застосування вентиляційних агрегатів Mitsubishi Electric LGH-RVX-ER і LGH-RVXT-E1 при негативних температурах

(04.12.2020)

У нас в країні все більшої популярності набувають канальні приточно-витяжні агрегати LGH-RVX-ER і LGH-RVXT-E1 виробництва японського виробника Mitsubishi Electric. Такі агрегати являють собою готове рішення для вентиляції як житлових, так і комерційних приміщень.

Mitsubishi Electric LGH-RVX-ER

У стандартній комплектації вентиляційні агрегати LGH-RVX-ER і LGH-RVXT-E1 можуть експлуатуватися до температури -15°C. Заводом-виробником передбачені можливості розширення не тільки робочого діапазону температур, а й ряду інших функцій:

  • повне припинення руху повітря через вимкнений агрегат (захист від протягу, що виникає через дисбаланс тисків між приміщенням і вулицею);
  • регулювання температури повітря, що подається в приміщення і його підігрів до комфортних значень.

У компанію Планета Клімату приходило багато питань як з боку будівельно-монтажних організацій, так і з боку замовників стосовно комплектації припливно-витяжних агрегатів LGH-RVX-ER і LGH-RVXT-E1. Для зняття усіх питань ми публікуємо рекомендовані компанією Mitsubishi Electric схеми для організації нагрівання повітря і розширення функціональності припливно-витяжних систем LGH-RVX-ER і LGH-RVXT-E1.

> > > Рекомендовані схеми для організації нагріву повітря в Mitsubishi Electric LGH-RVX-ER і LGH-RVXT-E1

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Купуючи кондиціонери у офіційного постачальника, Ви отримуєте найнижчу ціну і офіційну 3-и річну гарантію від виробника.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10