Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Планета Клімату завершила новий проект

(12.11.2016)

Компанія Планета Клімату завершила новий проект систем кондиціонування і вентиляції для заводу SE Bordnetze-Ukraina в місті Чернівці з виробництва кабельних систем для автомобільної галузі.

На заводі виконаний повний спектр робіт з монтажу, пуско-налагодження та здачі в експлуатацію систем кондиціонування на базі VFR-систем Mitsubishi Electric і системи вентиляції на базі вентиляційних агрегатів Systemair.

Процес монтажу на заводі SE Bordnetze-Ukraina в м. Чернівці

Мал. 1-40. Процес монтажу на заводі SE Bordnetze-Ukraina в м. Чернівці.

«Кожен новий об'єкт, який виконаний нашою компанією – це важливий досвід», - каже Гарбулинский Микола Михайлович, директор компанії Планета Клімату. «Ми з однаковою відповідальністю ставимося до виконання проектів різної складності і хочемо, щоб замовники завжди залишалися задоволені якістю наших робіт».

SE Bordnetze-Ukraina - виробник кабельно-провідникової продукції для концерну Volkswagen. Засновником компанії є японська компанія Sumitomo Electric Bordnetze - провідний світовий виробник кабельної продукції. SE Bordnetze-Ukraina вдалося вирости від пілотного виробництва невеликих модулів до виробника суцільних кабельних мереж автомобілів. А завдяки вдалій кадровій політиці підприємство стало одним з найбільших роботодавців у Західній Україні.

Планета Клімату - інжинірингова компанія повного циклу, яка була заснована у 1994 році. На даний момент компанія Планета Клімату реалізує повний комплекс професійних послуг по створенню різних інженерних систем. Серед них – монтаж систем опалення, вентиляції і кондиціонування, слабкострумових і електротехнічних систем, автоматизації і диспетчеризації.

                                                                       

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10