Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий контролер компресорно-конденсаторних блоків Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E

(04.09.2015)

Компанія Mitsubishi Electric виробляє ряд інверторних зовнішніх блоків — DELUXE POWER Inverter (PUHZ-ZRP), STANDARD Inverter (PUHZ-P) і ZUBADAN Inverter (PUHZ-SHW),   які можуть використовуватися в якості компресорно-конденсаторних блоків (ККБ) фреонових секцій припливно-витяжних установок. Однак інверторний зовнішній блок неможливо включати статичним сигналом або сухим контактом, їм потрібно керувати у відповідності з необхідною потужністю охолодження або нагрівання. В якості узгоджувального елемента до ККБ підключається спеціальний контролер, оснащений входами і виходами для зовнішніх ланцюгів управління і контролю.

У вересні 2015 року компанія Mitsubishi Electric починає виробництво третьої модифікації контролера, який керує ККБ. Прилад буде випускатися в двох комплектаціях: головний контролер PAC-IF013B-E з пультом управління PAR‑31MAA і ведений контролер PAC-SIF013B-E без пульта.

Головний контролер Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E може бути налаштований для роботи системи у режимах зовнішнього та автономного управління. У режимі зовнішнього управління (рис. 1) контролер припливно-витяжної установки вимірює температуру повітря в приміщенні, в каналі припливного повітря або в каналі витяжного повітря і обчислює необхідну продуктивність ККБ. Цифровий або аналоговий керуючий сигнал подається на контролер PAC-IF013B-E, який забезпечує роботу ККБ з потрібною потужністю. Новий контролер має вбудований інтерфейс Modbus, що розширює сумісність цього приладу з різними системами управління. Режим ККБ: охолодження або нагрівання — задається на пульті управління PAR‑31MAA або визначається зовнішнім сигналом від вентустановки. Крім того режим може бути зафіксований за допомогою DIP-перемикачів на платі PAC-IF013B-E.

Контролер Mitsubishi Electric PAC–IF013B-E, Система з зовнішнім управлінням продуктивністю

Рис. 1. Система з зовнішнім управлінням продуктивністю.

У режимі автономного управління (рис. 2) контролер Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E самостійно вимірює температуру повітря і регулює продуктивність. У цьому варіанті користувач управляє охолодженням або нагріванням за допомогою пульта. На відміну від попередньої модифікації, новинка здатна підтримувати температуру не тільки у витяжному каналі (або в приміщенні), але і в каналі припливного повітря.

Контролер Mitsubishi Electric PAC–IF013B-E, Система з автономним управлінням продуктивністю

Рис. 2. Система з автономним управлінням продуктивністю.

Ведені контролери Mitsubishi Electric PAC-SIF013B-E призначені для реалізації нової функції — інтелектуального каскадного управління. До шести зовнішніх блоків можуть бути об'єднані у каскад для збільшення продуктивності. До блоків потрібно підключити по контролеру і об'єднати їх сигнальною мережою (рис. 3). Так можна сформувати систему з одного головного і п'яти ведених контролерів. Управляється каскад пультом Mitsubishi Electric PAR‑31MAA.

Контролер Mitsubishi Electric PAC–IF013B-E, Інтелектуальна система каскадного управління

Рис. 3. Інтелектуальна система каскадного управління.

Для каскадного з'єднання автономне управління не передбачено. Зовнішній сигнал від контролера припливно-витяжної установки надходить на головний контролер, який підключений до зовнішнього блоку з адресою «0». Аналоговий сигнал «0–10» і мережа Modbus забезпечують перемикання 11 ступенів продуктивності, керуючі сигнали «1–5», «4–20 мА», «0–10 кОм» та цифровий «Тип А» — 7 ступенів, а цифровий «Тип В» — 3 ступені.

Рекомендується застосовувати однотипні зовнішні блоки Mitsubishi Electric, але допускається використовувати в одному каскаді блоки двох типів, які об'єднані у групи. Якщо один з зовнішніх блоків виходить з ладу, то автоматично включається інший. Крім того, для рівномірного вироблення ресурсу при роботі каскаду з частковою продуктивністю передбачений режим ротації зовнішніх блоків.

Контролери Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E і PAC-SIF013B-E оснащені роз'ємом для карти пам'яті SD, на яку записуються робочі параметри для перевірки роботи системи і діагностики у разі несправності. Карта може бути використана для оновлення вбудованого програмного забезпечення контролера, що дозволяє обійтися без спеціального програматора для розширення можливостей приладу в майбутньому.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10