Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power представляє програму оптимізації акумуляторів

(05.03.2015)

Компанія Emerson Network Power, підрозділ компанії Emerson (NYSE:EMR) і світовий лідер в забезпеченні максимальної надійності, швидкості розгортання та ефективності роботи комунікаційних мереж, представила нову програму оптимізації акумуляторів, що допомагає операторам телекомунікаційних мереж оптимізувати продуктивність і термін служби акумуляторів постійного струму у важливих елементах інфраструктури.

У програмі використовується спеціально підібране поєднання традиційних випробувань на розряд і доведених до досконалості методів вимірювання внутрішнього опору з метою проведення оцінки стану акумулятора та впливу таких параметрів, як тип акумулятора, тривалість експлуатації, цикл заряду-розряду і навколишня температура.

Програма оптимізації акумуляторів в даний час доступна для клієнтів в Європі, на Близькому Сході і в Африці. Вона пропонує чотири стандартні рішення для управління акумуляторами, починаючи з недорогої пропозиції з обмеженими можливостями тестування і закінчуючи рішенням, що забезпечує показники, які відповідають вимогам найважливіших ділянок (у порівнянні з параметрами еталонного тестування за стандартами IEEE (інститут інженерів по електротехніці і радіоелектроніці)). Кожна з цих стандартних пропозицій задовольняє певним типам вимог виробничих майданчиків. Всі вони в подальшому можуть бути адаптовані відповідно конкретним вимогам клієнтів.

Програма є дуже динамічною і гнучкою і включає різні методики тестування і терміни, які відповідають різним вимогам з точки зору критичності і бюджету. В основі програми лежить досвід висококваліфікованих інженерів з експлуатації, що застосовують стандартні шаблони для безпечного і точного збору даних і формування звітів, які містять результати тестування і спостереження. Команда фахівців компанії Emerson Network Power в області акумуляторів аналізує цю інформацію, надає рекомендації щодо усунення проблем і розробляє подальші процедури тестування для забезпечення високої надійності акумулятору і мережі, а також оптимізації витрат на супровід життєвого циклу акумулятора.

«Нещодавно у одного з клієнтів ми замінили щорічний тест на розряд на поєднання вимірювань внутрішнього опору і випробувань на розряд, які більш точно визначають стан акумулятору і потребу в обслуговуванні», - сказав Андерс Ерікссон (Anders Eriksson), старший директор з обслуговування в підрозділі Energy Systems компанії Emerson Network Power в Європі, на Близькому Сході і в Африці. «Ми використовували дані цих випробувань і відомості про хронологію роботи майданчика і акумуляторів для розробки стратегії обслуговування акумуляторів, яка дозволила підвищити надійність і одночасно знизити витрати на обслуговування акумуляторів клієнта на 25%».

Всі роботи задокументовані у звіті, який включає в себе тестові дані, огляд стану акумуляторів та відповідні рекомендації. Місцева служба підтримки компанії Emerson вивчає цей звіт разом з клієнтом і допомагає розробити і впровадити програму технічного обслуговування на основі наданих даних, а також відомостей про розмір і критичність мережі.

«Акумулятори надзвичайно важливі для забезпечення доступності мережі, однак оператори телекомунікаційних мереж занадто часто використовують цей аргумент, щоб виправдати надмірні капітальні та експлуатаційні витрати, що пов'язані з акумуляторами», - продовжує пан Ерікссон. «Наша програма оптимізації виключає ці витрати за рахунок скорочення інвестицій у нові акумулятори, зниження витрат на тестування і збільшення терміну експлуатації і надійності роботи акумуляторів».

Компанія Emerson Network Power розглянула можливості та потенційні області застосування програми цього типу в документі «Керівництво по оптимізації технічного обслуговування батарей».

> > > Завантажити керівництво з оптимізації технічного обслуговування батарей Emerson

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10