Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Біла книга від Emerson Climate Technologies

(21.05.2014)

Сент-Луїс 21 травня 2014 - професіонали HVAC можуть розібратися в екологічних та нормативних питаннях, що стосуються холодоагентів, що використовуються в побутових і комерційних системах кондиціонування повітря, за допомогою оновленої Білої книги від Emerson Climate Technologies.

Ця Біла книга, яка доступна на emersonclimate.com/refrigerants, розглядає екологічні фактори, обговорює правила і терміни, досліджує вибір холодоагентів і дивиться на майбутнє холодоагентів для систем кондиціонування воздуха.

Біла книга Emerson Climate Technologies

Біла книга розглядає кілька питань у дискусії про холодоагентах, в тому числі аналіз потенціалу глобального потепління холодоагентів і баланс таких непрямих факторів глобального потепління, як ефективність і енергоспоживання.

«Глобальна стійкість вимагає від HVAC індустрії концентрації на реальних екологічних питаннях витоків холодоагенту та енергоефективності», - сказав один з авторів Білої книги Кен Моньє (Ken Monnier), віце-президент з технічного забезпечення бізнесу кондиціонування Emerson Climate Technologies. «Проектуючи більш енергоефективні системи, галузь значно зменшить вплив на навколишнє середовище продуктів кондиціонування повітря».

Біла книга зачіпає нову альтернативну програму оцінки холодоагентів інституту AHRI (Alternative Refrigerants Evaluation Program, AREP), в якій брала участь компанія Emerson Climate Technologies. Програма AREP дозволяє спрогнозувати потенційне майбутнє холодоагентів, що мають значно нижчий прямий потенціал глобального потепління. У Білій книзі Emerson Climate Technologies також обговорює повний еквівалентний вплив на потепління (Total Equivalent Warming Impact, TEWI) і кліматичну активність життєвого циклу (LCCP), концепції, що оцінюють холодоагенти на основі прямого і непрямого впливу на глобальне потепління.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10