Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Насоси Grundfos ALPHA2 і MAGNA3 - безпрограшна ставка на енергоефективність



Як за допомогою сучасних технологій підвищити енергоефективність і зменшити негативний вплив на навколишнє середовище? Сьогодні це питання актуальне для виробників обладнання як ніколи. Кожного року вимоги законодавства до енергоефективності посилюються. З 2013 року в Європі заборонено виробництво і продаж електроприладів з індексом ефективності вище 0,27.

Оскільки еомпанія Grundfos завжди діє на випередження, вона представила ринку нові циркуляційні насоси ALPHA2 і MAGNA3. Вони не тільки відповідають європейським вимогам енергоефективності, але й перевершують їх.

Опалювальний сезон в Україні може тривати півроку, а це майже 5 тисяч годин. За умов суттєвого зростання тарифів найбільш ефективним і простим шляхом до економії ресурсів і грошей є виикористання сучасного інженерного обладнання. Застосування насосів нового покоління ALPHA2 і MAGNA3 від Grundfos, що відповідають стандарту EuP, дозволяє скоротити енергоспоживання до 85% порівняно з типовими насосами, представленими на ринку. Економію порахувати неважко.

Grundfos Magna3 Alpha2

MAGNA3 — це «розумні» циркуляційні насоси Grundfos нового покоління, призначені для систем опалення, кондиціювання та гарячого водопостачання. Завдяки тому, що насоси можуть працювати з рідинами, чия температура становить від 10 до +110°С, їх можна також використовувати для вирішення складних промислових завдань.

Насоси серії MAGNA3 оснащені низкою «розумних» функцій, таких як AUTOADAPT, FLOWADAPT і FLOWLIMIT, що вигідно виділяють MAGNA3 серед загальної маси продуктів на ринку, забезпечуючи істотну економію і простоту експлуатації при максимальному комфорті для споживача.

Розширена серія MAGNA3 включає 150 одинарних і здвоєних насосів виконаних з чавуну і сталі, з максимальним напором до 18 м і максимальною витратою до 70 м3/год. Широкий асортимент насосів дозволяє з легкістю обрати насос під будь-яку робочу точку, що допомагає скоротити системні витрати.

Grundfos розробив спеціальний мобільний додаток Grundfos GO, який дозволяє контролювати роботу насосів з мобільного пристрою і керувати нею. Цей додаток доступний для операційних систем Apple iOS і Android.

Для побутового опалення та гарячого водопостачання Grundfos представив ринку циркуляційні насоси ALPHA2, що мають станом на сьогодні найвищу енергоефективність у своєму класі (індекс енергоефективності становить 0,15).

Споживання електроенергії насосами ALPHA2 складає в середньому 44 кВт/год., у той час як стандартні тришвидкісні циркуляційні насоси споживають від 350 кВт/год. Економія незаперечна! Більш того, у режимі постійної частоти обертання ALPHA2 може споживати всього від 3 Вт/год.!

Нове витончене конструкційне рішення ALPHA2 зі зміненою проточною частиною і вдосконаленим електродвигуном дозволило не тільки зменшити габарити, полегшити монтаж, але й знизити споживання енергоресурсів, зберігаючи при цьому всі технічні характеристики.

Ключем до розгадки високої енергоефективності насосів Grundfos є унікальна функція автоматичного регулювання AUTOADAPT, що налаштовує роботу насоса відповідно до потреб системи, що постійно змінюються. AUTOADAPT, використовуючи складні програмні алгоритми, постійно аналізує роботу системи опалення, визначає оптимальну для поточних вимог різницю тисків і регулює потужність насоса.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10