Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



VRF-системи Panasonic - з турботою про споживача



На сьогоднішній день VRF-системи Panasonic можна розділити на два великі сімейства, які тим не менше повністю уніфіковані з випарними блоками і системою управління, моніторингу та контролю, що використовуються. Перше з них, ECO-i, включає в себе традиційні електричні VRF-системи: двотрубні 2-WAY ECO-i ME, трьохтрубні 3-WAY ECO-i MF і компактні 2-WAY mini-ECO-i ML. Друге сімейство - Panasonic ECO-G представлено унікальними дво- і трьохтрубними газоприводними системами, які незамінни там, де обмежено постачання електроенергії.

VRF-системи Panasonic

З точки зору енергоефективності обладнання Panasonic відповідає самим високим вимогам як сьогодення, так і завтрашнього дня. Значення COP, які ще пару років тому вважалися рекордними і досягалися тільки при певних умовах, тепер стали буденними. VRF-системи Panasonic дають споживачеві можливість вибирати між режимами високої продуктивності та ефективності, що забезпечує динамічний підбір потужності. Розглянуті системи здатні працювати при зовнішній температурі до –25°C і нижче з мінімальними втратами продуктивності, що вельми актуально для українських умов.

Фахівці компанії Panasonic постійно ведуть роботи з уніфікації обладнання, поліпшення його споживчих властивостей з точки зору проектування, монтажу, подальшої експлуатації та обслуговування, а при необхідності — і модернізації. Максимальна продуктивність систем сімейства ECO-i у режимі охолодження досягає 168 кВт, а при обігріві — 189 кВт. Для газоприводних моделей ці показники дорівнюють відповідно 142 і 160 кВт. При цьому до одного зовнішнього блоку можуть підключатися до 64 випарних блоків — однакових для систем як з електричним, так і з газовим приводом компресора. Відстань між зовнішнім і внутрішнім блоками може досягати 180 метрів, максимальна сумарна довжина трубопроводів становить 1000 метрів. Істотно поліпшені масогабаритні характеристики як конденсаторних, так і випарних блоків. Доступно спеціальне антикорозійне виконання. Все розглянуте в даній статті обладнання Panasonic підходить для проектів реновації. Окремої згадки заслуговує можливість використання VRF-систем Panasonic в системах гарячого водопостачання, системах «чилер-фенкойл» і вентиляційних системах.

Традиційно сильні позиції фахівців компанії Panasonic в області технологій управління, діагностики та програмного забезпечення для кліматичних систем. Фірмове програмне забезпечення Panasonic дозволяє отримати повну технологічну схему компоновки трубопроводів і органів управління, що полегшує процедуру налаштування, в тому числі за рахунок автоматичної адресації, спрощує технічне обслуговування і скорочує час простою завдяки прогностичним і діагностичним процедурам контролю. Повна діагностика без застосування додаткових пристроїв може бути здійснена дистанційно, навіть по телефону. Споживачеві надається широкий діапазон пристроїв керування — від простих до суперсучасних контролерів у складі системи управління будівлею. Новітня версія фірмового програмного забезпечення P-AIMS використовує мережеві і хмарні технології і повністю сумісна з BMS.

VRF-системи Panasonic

Фахівці ТОВ «Планета Клімату» використовували обладнання Panasonic при створенні цілого ряду складних сучасних кліматичних систем. В ході робіт по проектуванню, монтажу, пусконаладці та подальшої експлуатації VRF-системи Panasonic ECO-i і ECO-G зарекомендували себе з найкращої сторони. Вибираючи їх, споживач отримує найсучасніше технічно досконале кліматичне обладнання, яке не застаріє ще довгі роки і при необхідності зможе бути модернізована з мінімальними витратами коштів і сил.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10