Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оновлені VRF-системи Panasonic в 2016 році



На сьогоднішній день VRF-системи Panasonic можна розділити на два великі сімейства, що уніфіковані по використовуваним випарним блокам і систем управління, моніторингу та контролю. Перше - ECO-I, традиційні електричні VRF-системи. Друге сімейство - Panasonic ECO G - складається з унікальних дво- і трьотрубних газоприводних систем, які незамінні там, де є проблеми з електропостачанням.

Для компанії Panasonic завдання енергозбереження, раціонального використання дефіцитних ресурсів, підвищення екологічної чистоти - один з головних пріоритетів. З точки зору енергоефективності кліматичне обладнання, що вироблене компанією, відповідає найсуворішим вимогам.

VRF-системи Panasonic, які дозволяють споживачу вибирати між режимами високої продуктивності та ефективності, забезпечують динамічний підбір потужності. Розглянуті системи здатні працювати при температурі до –25°C і нижче з мінімальними втратами продуктивності, що вельми актуально для українських умов експлуатації.

Фахівці компанії ведуть постійну роботу по уніфікації обладнання, полегшення і спрощення проектування, монтажу, експлуатації і обслуговування кліматичних систем, а при необхідності — і їх подальшої модернізації. У новому сезоні споживачам були запропоновані конденсаторні блоки VRF-систем в антикорозійному виконанні. Все обладнання Panasonic даного типу підходить для проектів реновації. Окремої згадки заслуговує можливість використання VRF-систем Panasonic для забезпечення вентиляції і гарячого водопостачання у складі систем «чилер-фенкойл». У цьому сегменті ринку розглянуте обладнання, особливо те, що базується на газоприводних агрегатах, здатне успішно замінити традиційні рішення.

У квітні 2016 року компанія Panasonic вчинила новий технологічний ривок, випустивши на японський ринок революційну систему Smart Multi. Це комерційна система кондиціонування, в якій газоприводний тепловий насос (GHP) і тепловий насос з електричним двигуном (EHP) об'єднані загальним контуром циркуляції холодоагенту.

NRF Panasonic Smart Multi

Smart Multi розроблена Panasonic спільно з компаніями Tokyo Gas, Osaka Gas і Toho Gas. Один мінімальний комплект зовнішніх блоків складається з GHP на 20 к. с. (14,71 кіловата) і EHP на 10 к. с. (7,355 кіловата). При цьому до одного віддаленого адаптера можуть бути підключені до восьми зовнішніх блоків. Незначне зростання вартості у порівнянні з чисто електричними системами може бути компенсоване за рахунок використання спільного контролера для електричних і газових агрегатів.

У ході експлуатації Smart Multi здатна забезпечити істотну економію за рахунок переважної роботи EHP рано вранці, ввечері і вночі, коли попит на електрику відносно низький і діють низькі тарифи на електроенергію, і переходу на використання GHP у другій половині дня, коли попит на електроенергію зростає. Smart Multi дозволяє домогтися зниження експлуатаційних витрат приблизно на 20% у порівнянні з чисто електричними системами того ж класу.

Істотні зміни відбуваються і в галузі систем управління, діагностики та програмного забезпечення для кліматичних систем. Невід'ємною частиною сервісу Panasonic є фірмове програмне забезпечення, яке дозволяє отримати повну технологічну схему компоновки трубопроводів і органів управління, що полегшує процедуру налаштування за рахунок автоматичної адресації. Завдяки прогностичним і діагностичним процедурам прискорюється технічне обслуговування і скорочується час простою. Повна діагностика системи здійснюється зі звичайного пульта без додаткових пристроїв і може бути проведена дистанційно — навіть по телефону. Споживачеві надається широкий діапазон пристроїв управління — аж до суперсучасних контролерів у складі системи управління будівлею (BMS). C BMS повністю сумісна новітня версія фірмового програмного забезпечення P-AIMS, що використовує мережеві і хмарні технології.

Великомасштабні хмарні рішення від Panasonic дозволяють клієнтам підключати системи кондиціонування повітря до хмарного сервера з подальшим використанням мережі для віддаленого управління. На основі зібраних даних Panasonic планує розробляти конкретні пропозиції своїм клієнтам по вдосконаленню технічного обслуговування, зниження витрат і модернізації кліматичних систем.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10