Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Абсорбційні чилери Panasonic: сучасний японський підхід до проблеми енергоефективності



Більш ніж 30-річний досвід виробництва та експорту систем кондиціонування повітря в 120 країн світу роблять Panasonic одним з безумовних лідерів кліматичної індустрії. Володіючи широкою мережею виробничих і науково-дослідних підприємств, Panasonic створює інноваційну продукцію, що формує світові стандарти в області кліматичної техніки. Для фахівців компанії пріоритетні завдання енергозбереження, раціонального використання ресурсів, підвищення екологічної чистоти. Основною метою виступає забезпечення традиційної японської якості та найвищої надійності продукції.

Все більшу популярність у сегменті промислового холодильного обладнання завойовують системи на базі бромістолітієвих абсорбційних чилерів. Своєї енергетичною та економічною ефективністю дані пристрої зобов'язані двом факторам: можливості застосування альтернативних джерел енергії та вдосконалення методів утилізації непридатного тепла. Нове покоління абсорбційних чилерів Panasonic успадковує і творчо розвиває більш ніж 40-річний досвід розробки, виготовлення та експлуатації даного обладнання під маркою SANYO. Сьогодні по всьому світу успішно експлуатуються понад 42 тисяч таких систем.

Абсорбційні чилери Panasonic

Сучасні абсорбційні чилери Panasonic споживають всього 0,37 кіловата електроенергії для вироблення 100 кіловат холоду. Парокомпресійним холодильним агрегатам для цього потрібні не менше 24 кіловат.

В якості джерела тепла абсорбційні чилери Panasonic можуть використовувати прямий нагрів, пару, гарячу воду. У найпоширенішій категорії чилерів — прямого нагріву — споживач може вибирати з агрегатів, що працюють на природному або зрідженому газі, гасі, дизельному паливі або використовують їх комбінації у залежності від конкретних умов. Сучасні абсорбційні чилери Panasonic на парі і воді дозволяють використовувати до 35% вихідної енергії згоряння палива, що раніше марно розсіювалися в атмосфері.

Оновлений модельний ряд АБХМ Panasonic дозволяє споживачеві комбінувати традиційні джерела тепла з енергією вихлопних газів енергетичного обладнання.

Модельний ряд абсорбційних чилерів прямого нагріву складається з двох серій — DG-M і більш енергоефективною DG-H, у кожній з яких по 23 моделі потужністю в режимі охолодження від 100 до 1500 холодильних тонн (від 352 до 5274 кіловат). Діапазон теплопродуктивності — від 294 до 4413 кіловат. Серії абсорбційних холодильних агрегатів подвійного ефекту з паровим нагріванням FG-H, SG-H та NG-H також складаються з 23 моделей холодильною потужністю від 292 до 5274 кіловат (83–1500 холодильних тонн) і розрізняються робочим тиском пари. Серії абсорбційних холодильних агрегатів з водяним нагрівом LCC, LCC-DH, HCC і HDC включають у загальній складності 74 моделі холодопродуктивністю від 105 до 5274 кіловат (30–1500 холодильних тонн). При цьому використовується сбросна гаряча вода з температурою від 88°C до 130°C. Окремого розгляду заслуговує серія абсорбційних чилерів прямого нагріву порівняно невеликої потужності (від 70 до 281 кіловат) H, що представлена моделями двох типів — Modular і Cooling tower packaged. Для початку роботи блоків серії потрібні підключення трубопроводів до фенкойлів і підведення живлення.

Абсорбційні чилери Panasonic

Особлива увага приділена системам управління, що дозволяє контролювати більше 30 параметрів, включаючи температуру охолодженої води, температуру, тиск і рівень абсорбенту у високотемпературному генераторі, що оберігає воду від замерзання, а абсорбент — від кристалізації.

Інверторне управління насосом змінює потік абсорбенту у відповідності з навантаженням, що дозволяє додатково знизити енерговитрати на 5%.

За допомогою комунікаційного порту RS‑485, який сумісний з поширеними системами управління будівлею (Building Management System), управляти чилером можливо дистанційно.

Вибираючи абсорбційні чилери Panasonic, споживач отримує найсучасніше, технічно досконале енергозберігаюче кліматичне обладнання, яке задовольняє найсуворішим запитам і відрізняється винятковою ефективністю, якістю і рівнем сервісу.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10