Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Ефективна вентиляція в компактному корпусі від Systemair



Від якості повітря в приміщенні безпосередньо залежать продуктивність праці, комфорт та самопочуття людей. Тому сучасні будівлі немислимі без систем вентиляції. Оптимальним рішенням, що дозволяє не порушувати цілісність інтер'єру, є монтаж системи вентиляції за підвісною стелею. Особливу увагу при виборі повітрооброблюваного агрегату для підстельового монтажу необхідно звернути на висоту корпуса, простоту і зручність установки, експлуатації і обслуговування.

Нова серія в тонкому корпусі

Лінійка повітрооброблюваних агрегатів TOPVEX від компанії Systemair поповнилася новою серією припливно-витяжних агрегатів TOPVEX FC в тонкому корпусі, які призначені для установки в підстелевому просторі. Вентагрегати TOPVEX FC, висота корпусу яких складає, в залежності від моделі, від 350 до 500 міліметрів, забезпечують витрату повітря від 250 до 2500 кубометрів на годину і вирішують одразу дві задачі: економлять корисну площу і мінімізують витрати енергії на вентиляцію та опалення.

Systemair TOPVEX FC

Енергозберігаючі технології в TOPVEX FC

Агрегати оснащені здвоєним протівоточним рекуператором, ефективність роботи якого перевищує 80% при номінальній витраті повітря. Режими роботи установки змінюється автоматично. В холодну пору року агрегат працює у режимі рекуперації тепла, в теплий період припливне повітря йде по вбудованої секції байпаса, минаючи рекуператор. При включеній системі кондиціонування у жаркі дні агрегат переходить в режим рекуперації холоду, тим самим зменшуючи витрати енергії на охолодження повітря.

Припливно-витяжні агрегати Systemair TOPVEX FC оснащені вентиляторами з EC-двигунами, які споживають на 50% менше енергії, ніж асинхронні мотори, відрізняються низьким рівнем шуму і надійністю.

На базі агрегату можна створити вентиляційну систему як з постійною (CAV), так і зі змінною витратою повітря (VAV).

Вбудована система автоматики дозволяє задати параметри роботи з урахуванням вихідних і святкових днів, часу доби. Крім того, TOPVEX FC можна підключати до системи «Розумний будинок» і управляти ним за допомогою смартфона.

Довговічність корпусу

При підстелевому монтажу особливо важлива корозійна стійкість обладнання. Поява іржі за підшивною стелею непомітна, і корозія може з часом зруйнувати корпус, порушивши герметичність установки. Корпус вентиляційних агрегатів Systemair TOPVEX FC позбавлений від цієї проблеми. Він виготовлений з листової сталі з алюцинковим покриттям (AZ 185), яке забезпечує клас корозійностійкої захисту C4 (промислові і прибережні райони з помірною концентрацією солі). Термін служби металу з алюцинковим покриттям збільшується до 50 років.

Автоматичний захист від обмерзання

Вдосконалена функція захисту від обмерзання спрацьовує при найменшій появі обмерзання і автоматично вимикається, коли датчик зафіксує, що лід розтанув. Процес відтавання триває рівно стільки, скільки необхідно.

Монтаж — простіше не буває!

Припливно-витяжні вентиляційні агрегати Systemair TOPVEX FC запрограмовані, перевірені і готові до установки. Достатньо закріпити пристрій на монтажних кронштейнах під стелею, приєднати повітроводи, налаштувати параметри роботи на пульті управління — і система готова до роботи. Агрегат сконструйований так, щоб пуско-наладка та технічне обслуговування займали мінімум часу, були безпечні та зручні для фахівця. Широкі інспекційні двері забезпечують зручний доступ до всіх компонентів. При необхідності можна встановити комплект направляючих, зробивши розпашні двері розсувними. Коробка з електричними з'єднаннями винесена на зовнішню сторону агрегату і для зручності опускається на 90°. Всі компоненти оснащені захистом від випадання з корпусу.

Складне обладнання просто у використанні

Припливно-витяжні агрегати TOPVEX FC — це професійне обладнання, яке легко підібрати, встановити та обслуговувати. Заявлені заводом-виробником характеристики енергоефективності підтверджені сертифікатом EUROVENT.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10