Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Спеціальні функції касетного кондиціонера Mitsubishi Electric PLA-ZRP



Внутрішні блоки касетного типу PLA-ZRP, що випускаються корпорацією Mitsubishi Electric, відрізняє висока енергоефективність, яку забезпечують економічний привід вентилятора — безколекторний електродвигун постійного струму, а також теплообмінник з труби з внутрішньою накаткою, що сприяє інтенсивному теплообміну при кипінні та конденсації.

Касетні кондиціонери Mitsubishi Electric PLA-ZRP обладнані вбудованим дренажним насосом з напором 850 міліметрів водяного стовпа і мають можливість підключення настінного або бездротового пультів управління. Гладка поверхня повітряних заслінок полегшує очищення від пилу, а вбудований електричний нагрівач запобігає конденсації вологи. Крім того, у всіх комерційних системах серії Mr. Slim виробництва компанії Mitsubishi Electric реалізована функція ротації і резервування для підтримки заданої температури в технологічних приміщеннях.

Нижче наведено особливості касетних кондиціонерів Mitsubishi Electric PLA-ZRP, які суттєво розширюють можливості системи кондиціонування, забезпечують зручність експлуатації і комфорт для користувачів.

Сканування температури підлоги і стін

Створити комфортні умови в робочій зоні приміщення неможливо, вимірюючи тільки температуру повітря на вході в касетний блок. Як відомо, комфорт, що сприймається людиною, лише на 30% залежить від температури повітря, на 20% — від його рухливості, решта ж 50% визначає променистий теплообмін від підлоги, стін, стелі і предметів інтер'єру. Тому при розробці кондиціонерів Mitsubishi Electric PLA-ZRP фахівці передбачили можливість оснащення декоративної панелі інфрачервоним датчиком температури «I SEE» з кутом огляду 360°. Цей датчик сканує температуру поверхні підлоги і стін та фіксує навіть незначну нерівномірність охолодження або нагрівання. Модифікація панелі з встановленим датчиком має найменування PLP 6BAE. Датчик «I SEE» можна придбати окремо і самостійно встановити замість однієї з кутових заглушок панелі.

Mitsubishi Electric PLA-ZRP

Рис. 1. Сканування температури підлоги і стін датчиком «I SEE».

В режимі нагріву датчик «I SEE» визначає недостатньо нагріту зону приміщення, після чого система управління внутрішнього блоку дає команду вентилятору збільшити подачу туди теплого повітря (рис. 2).

Mitsubishi Electric PLA-ZRP

Рис. 2. Вплив датчика «I SEE» на нагрів приміщення.

У режимі охолодження в системі без інфрачервоного датчика відсутній контроль температури підлоги, тому повітря в нижній частині приміщення може бути переохолодженим. Датчик «I SEE» дозволяє врахувати температуру підлоги, що забезпечує рівномірний розподіл відчутною температури по висоті приміщення (рис. 3). Крім того, в цьому режимі через певний час зменшується потужність кондиціонера Mitsubishi Electric PLA-ZRP, що призводить до суттєвої економії електроенергії.

Mitsubishi Electric PLA-ZRP

Рис. 3. Вплив датчика «I SEE» на охолодження приміщення.

Декоративна панель з механізмом спуску і підйому фільтра

Важлива умова ефективної та економічної роботи кондиціонера — чистота повітряного фільтра. Для зручності його очищення в приміщеннях з високими стелями випускається декоративна панель PLP 6BAJ, що оснащена механізмом спуску і підйому центральної секції, в якій розташований фільтр. Механізм має вісім проміжних положень, максимальна відстань від стелі становить 4 метри (рис. 4). Управління здійснюється бездротовим пультом, який поставляється з панеллю, або за допомогою дротового настінного пульта PAR 31MAA.

Mitsubishi Electric PLA-ZRP

Рис. 4. Декоративна панель з механізмом спуску/підйому фільтра.

Оптимальна подача повітря

Одна чи дві сторони касетного кондиціонера Mitsubishi Electric PLA-ZRP можуть бути закриті для створення трьох - або двопоточного розподілення повітря. Напрямок подачі повітря для кожної сторони може бути налаштований за допомогою пульта або зафіксований в необхідному положенні.

Збільшена довжина щілини подачі повітря створює широкий повітряний потік. Це забезпечує рівномірний розподіл охолодженого або нагрітого повітря по приміщенню.

Для режиму нагріву передбачено динамічний розподіл теплого повітря. При активації даної функції напрямок подачі повітря автоматично змінюється від горизонтального до вертикального, що забезпечуює рівномірний нагрів всього об'єму приміщення.

Інтенсивність повітряного потоку може бути адаптована до висоті стелі. Передбачено автоматична зміна інтенсивності подачі повітря. У цьому режимі після першого включення кондиціонера встановлюється максимальна частота обертання вентилятора для швидкого охолодження або обігріву приміщення. Після досягнення заданої температури частота обертання автоматично переключається на мінімальну для зменшення рухливості повітря в робочій зоні.

Всі перераховані можливості кондиціонерів Mitsubishi Electric PLA-ZRP гарантують рівномірний розподіл температури і рухливості повітря навіть в приміщеннях складної форми, що забезпечує комфорт для користувача, а також роблять роботу кондиціонера практично непомітною.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10