Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26



Нові кондиціонери Panasonic на холодоагенті R32

(04.03.2016)

кондиціонери Panasonic Etherea ZКомпанія Panasonic приступила до виробництва двох нових настінних побутових кондиціонерів Etherea на холодоагенті R32: модель Z продуктивністю від 2,5 кВт до 5 кВт (у двох кольорах - білий і сріблястий) і модель TZ продуктивністю від 2,5 кВт до 6,8 кВт.

В компанії Panasonic кажуть, що дизайн нових кондиціонерів Etherea Z був розроблений так, щоб нові кондиціонери Panasonic органічно поєднувалися з інтер'єром будь-якого побутового чи комерційного приміщення.

Нові кондиціонери Panasonic Etherea Z оснащені датчиком EcoNavi і системою очищення повітря Nanoe G. EcoNavi розпізнає зміну інтенсивності сонячного світла в кімнаті і визначає поточні умови: сонячно, хмарно, чи настала ніч. При невисокій інтенсивності сонячного світла потужність охолодження знижується. Система очищення повітря Nanoe G усуває шкідливі мікроорганізми в повітрі і дезактивує бактерії і віруси, що знаходяться на поверхнях або захоплені фільтром. Її найдрібніші наночастинки наздоганяють і знешкоджують мікроорганізми скрізь, де б вони не знаходилися – в повітрі або на меблевій оббивці.

Нові кондиціонери Panasonic забезпечують комфорт кінцевих користувачів за рахунок низького рівня шуму: модель TZ - 20 дБ(А), модель Z - 19дБ(А). Кондиціонери Etherea можуть похвалитися високими показниками рейтингу енергоефективності: модель TZ - А++/А+, модель Z - А+++/А++.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26