Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30



Systemair отримала сертифікат Eurovent на вентагрегати DVCompact

(10.02.2016)

Компанія Systmeair оголосила, що вентиляційні агрегати DVCompact сертифіковані Eurovent на відповідність вимогам Європейської Директиви ErP 2016.

Systemair DVCompact

Systemair DVCompact – це енергоефективний агрегат, який відповідає вимогам економії енергії, зазначений символом Systemair “Green Ventilation”. Агрегати виробляються в 10 типорозмірах з витратою повітря до 35000 м3/год і можуть постачатися як з вбудованою системою автоматики, так і без неї.

Systemair DVCompact завжди постачаються секціями (3 або 4 секції) для простого транспортування через стандартні двері, отвором 1000 мм (для агрегатів до 18000 м3/год). Компактна конструкція і швидкий монтаж секцій за допомогою дискових замків і швидкороз'ємних з'єднань електричної частини, знижують час і витрати на монтаж. Вентиляційний агрегат Systemair DVCompact розроблений з урахуванням високих вимог до енергоефективності, у той же час конструкція агрегату максимально компактна.

Повний асортимент різних секцій: повітроохолоджувач, шумоглушник та інші додаткові речі роблять простим процес підбору і подальшого замовлення агрегату.

Агрегати Systemair DVCompact можуть постачатися з вбудованою заводський системою автоматики, яка заснована на контролері Е56, який має широкий ряд функціональних можливостей розроблених для управління в системах вентиляції. Стандартно в постачання входить пульт управління, за допомогою якого здійснюються всі налаштування контролера. При постачанні контролер має заводські налаштування, за яких агрегат тестується на заводі перед відвантаженням. Це спрощує здійснення пуску агрегату на місці монтажу.

Контролер постачається повністю сконфігурований на заводі, але в ньому існує безліч функцій, які можуть бути обрані на об'єкті. Ці установки можуть бути зроблені за допомогою пульта управління або за допомогою програми E-Tool. За допомогою комп'ютера, який легко підключити до агрегату, можна переглядати всі параметри, створювати і змінювати налаштування, передавати їх з комп'ютера на контролер і навпаки.

Для проектування агрегатів Systemair DVCompact створена інтелектуальна комп'ютерна програма SystemairCAD, що забезпечує точну відповідність параметрів агрегату вимогам конкретного завдання. Програма з дружнім інтерфейсом дозволяє легко і швидко знаходити оптимальну конфігурацію і параметри компонентів вентиляційного агрегату, виконувати розрахунки і експортувати креслення в середу AutoCAD. Для зручності програма постачається з готовими стандартними компоновчіми рішеннями, які можна легко і швидко змінювати шляхом додавання або видалення компонентів і, таким чином, отримувати агрегат з необхідними технічними характеристиками.

> > > Завантажити технічні дані вентагрегатів Systemair DVCompact

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30