Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Потужна настінна інверторна спліт-система MHI SRK100ZR-S

(15.02.2016)

Mitsubishi Heavy Industries у 2016 році розширює модельний ряд настінних інверторних спліт-систем серії SRK-ZR-S і додає в лінійку модель холодопродуктивністю 10 кіловат.

MHI SRK100ZR-S

Десятикіловатні настінні кондиціонери затребувані на українському ринку, такі системи часто застосовуються в серверних кімнатах, невеликих дата-центрах, на складах спеціального призначення. Їх можна зустріти на комерційних об'єктах, таких як кафе і невеликі торговельні зали, а також в заміських будинках з великим холом та панорамними вікнами або в просторих вітальнях міських квартир. Такі кондиціонери прості в монтажі   їх можна встановлювати в приміщенні з готовим ремонтом, не потрібно розбирати підвісну стелю або будувати нішу, блок монтується прямо на стіну.

Нова модель SRK100ZR-S має прийнятну ціну і відмінні технічні характеристики. Максимальна довжина траси становить 30 метрів, перепад висот — до 20 метрів. Новинка здатна працювати у режимі охолодження при зовнішній температурі від –15 до +46°С. При цьому кондиціонер компактний і відрізняється низьким рівнем шуму — всього 27 дБА. Внутрішній блок SRK100ZR-S підключається до зовнішнього блоку напівпромислової серії FDC100VNP, який можна розмістити як на фасаді будівлі, так і в спеціальній ніші або технічній кімнаті на об'єкті. Цей блок має всього одну плату управління, що робить його ціну привабливою, а обслуговування і ремонт більш простим і дешевим. Керувати роботою внутрішнього блоку можна як з бездротового пульта, так і за допомогою проводового RC-EX1, який має великий touch-screen екран, безліч функцій і налаштувань. Крім того, SRK100ZR-S можна підключити до системи диспетчеризації будівлі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10