Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові регулятори витрати повітря Systemair RDR-2

(27.04.2016)

Дворівневі регулятори постійної витрати повітря Systemair RDR-2 є ідеальним рішенням для приміщень, де потрібне переключення режимів роботи з постійною витратою повітря. Регулятори повітря за допомогою сервоприводу можуть змінювати витрату повітря з максимальної на мінімальну.

Дворівневий регулятор постійної витрати повітря Systemair RDR-2

Регулятор витрати повітря Systemair RDR-2 служить для точної механічної установки бажаної кількості повітря Vmin і Vmax в діапазоні тиску 60-250 Па.

Приклад застосування регулятора Systemair RDR-2

Приклад застосування регулятора Systemair RDR-2

1. Рекуперативний вентагрегат Systemair встановлюється в робочому режимі VAV, де підтримується постійний тиск в повітропроводі. Система управління призначена для переключення між максимальною денною і мінімальною нічною витратою повітря.

2. Регулятори постійного потоку Systemair RDR-2 забезпечують в денному режимі гарантовані обсяги повітря в окремі приміщення. У нічному режимі кількість повітря зменшується відповідно заданому значенню на окремих регуляторах. Зміна налаштувань витрати повітря виконується за допомогою сервоприводів 24V або 230V.

3. Перемикання режиму роботи можна забезпечити як за допомогою подачі напруги 24 В або 230 В, так і від BMS, програмного забезпечення по локальній мережі. Зміна витрат може бути прив'язана до змін величин вологості, CO2 або часу.

> > > Перейти до докладного опису регулятора Systemair RDR-2

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10