Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6



Toshiba представила референсний дизайн нового контролера для серверних вентиляторів

(19.01.2015)

У ході виставки-конференції Consumer Electronics Show 2015 (CES15), що проходила в Лас-Вегасі, штат Невада (США), компанія Toshiba America Electronic Components представила референсний дизайн (базовий / типовий варіант конструкції) контролера для двигунів охолоджуючих вентиляторів. Референсний дизайн буде застосовуватись при створенні контролерів для двигунів серверних вентиляторів та інших повітроохолоджувачів, що використовуються у дата-центрах. У його основі лежить мікроконтролер (MCU) Toshiba TMPM375 на базі пропрієтарної технології векторного керування електродвигунами Vector Engine (ВЕ). Референсний дизайн також передбачає можливість використання широкого спектру периферійних пристроїв, які значно спрощують проектування і виробництво високоефективних охолоджуючих вентиляторів та інших подібних продуктів.

Toshiba

&всюди;Творцям дата-центрів наступного покоління будуть потрібні енергоефективні охолоджуючі вентилятори зі значно зменшеним рівнем шумового забруднення. Наш референсний дизайн увібрав у себе передові методи векторного керування електродвигунами. Він дозволяє створювати компактні і економічно ефективні рішення, з допомогою яких оператори ЦОД можуть підвищувати енергоефективність інфраструктури, домагатися зниження рівня шуму, а також мінімізації витрат на техобслуговування і експлуатаційних витрат в цілому.;, - сказав віце-президент Toshiba America Electronic Components, Діпак Мітані.

Слід зазначити, що підхід Toshiba до поліпшення й оптимізації контролерів електродвигунів передбачає інтеграцію MCU вендора з певними апаратними прискорювачами. При цьому проприєтарна технологія VE дозволяє домогтися значного зменшення навантаження на обчислювальний блок порівняно з системами векторного керування на основі DSP або FPGA-чіпів при одночасному досягненні високої точності управління, енергоефективності і тиші.

Використання концепції векторного керування довгий час вважалася недоцільною стосовно до моторів охолоджуючих вентиляторів з-за високих вимог до обчислювальної потужності контролерів, складності програмного забезпечення і підвищеної вартості програмного забезпечення та апаратних засобів. Завдяки прогресу в області розробки мікропроцесорів і спеціалізованих прискорювачів вдалося вирішити ці проблеми.

Асортимент відповідних продуктів Toshiba включає сімейство мікроконтролерів M370. Напрацювання, отримані при створенні нового референсного дизайну, вендор буде використовувати в оновлених версіях наступних контролерів Toshiba: TMPM375FSDMG, TK7S10N1, TMPM369FDFG, TMP89FM82TDUG, TB67B008FTG, TB67Z800FTG і TB6605FTG.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6