Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5



VRF-системи Gree на сонячних батареях

(10.04.2015)

VRF Gree solarКомпанія Gree Electric Appliances, найбільший у світі китайський виробник систем кондиціонування побутового призначення, представила першу в світі гібридну сонячно-електричну VRF-систему у ОАЕ. Виробник запевняє, що нова кліматична система дозволить споживачам економити 30% енергії.

У звичайних VRF-системах, що працюють на сонячних батареях, енергія спрямовується від батарей до генератора змінного струму, який виробляє енергію для систем з постійним струмом. VRF-системи Gree оснащені функцією контролю енергоспоживання, що виключає потребу в наявності блоку прямого струму в VRF-системах, оптимізуючи енергію, що виробляється з сонячних батарей, і мінімізуючи енергоспоживання. Крім цього, існує можливість повертати надлишки електроенергії, одержуваної від панелей в електромережу.

Директор компанії NIA Limited (дистриб'ютор компанії Gree у ОАЕ), Закір Ахмед (Zakir Ahmed), говорить, що поява VRF-систем на сонячних батареях - це великий показник розвитку компанії. Новий продукт має три ключові особливості - нульовий рівень зносу, нульовий електричний заряд і нульовий рівень недоліків. Враховуючи, що поновлювані джерела енергії зараз є досить актуальними, VRF-система гарантує активне використання енергії без її втрат. Важливо, що новий продукт підтримує ініціативу по використанню сонячної енергії в будівлях, що розроблена DEWA.

Дана система – продукт плідної співробітництва і підтримки плану розвитку Дубаї (Dubai's Plan 2021) і комплексної енергетичної стратегії (Dubai Integrated Energy Strategy 2030), що спрямовані на розвиток енергетичних проектів за рахунок збільшення джерел відновлюваної енергії на 7% до 2020 року і на 15% до 2030 року.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Gree.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5