Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14



Tate SmartAire MZ - новий інструмент для управління повітряними потоками ЦОД

(17.03.2015)

Компанія Tate Airflow, що спеціалізується на розробці і виробництві продуктів та інструментів наступного покоління для управління повітряними потоками, представила новий продукт з існуючої лінійки SmartAire. Мова про автоматичні регулятори тяги (вентиляційна решітка з клапанами) для систем кондиціонування зі змінною витратою повітря. Продукт, що отримав назву SmartAire MZ, пропонує незалежне чотирьохзонне регулювання, спрощений користувальницький інтерфейс, власний екран (на корпусі пристрою), а також широкі можливості у області інтеграції з існуючими програмними системами для управління інфраструктурою ЦОД (DCIM) і автоматизації будівлі (BAS).

Регулятор тяги SmartAire MZ (Multi-Zone) може похвастати вбудованим механізмом для автоматичного балансування інтенсивності повітряного потоку за допомогою моніторингу температури повітря на вході. Цей механізм дозволяє забезпечити подачу потрібної кількості охолодженого повітря в монтажні стійки з серверним обладнанням у потрібний час.

Регулятор тяги SmartAire MZ від компанії Tate Airflow

Новий продукт самостійно регулює охолодження у 4 окремих зонах всередині монтажної стійки, що дозволяє максимально ефективно використовувати ресурси системи кондиціонування повітря у випадку змінних навантажень на окремі сервери всередині стійки, а також у разі часткової відсутності розгорнутих всередині неї серверних систем. Ця опція дозволяє уникнути переохолодження серверів і невиправданої втрати електроенергії.

При використанні SmartAire MZ в зв'язці з панелями-заглушками DirectAire Al для організації спрямованого повітряного потоку кожна з чотирьох індивідуально контрольованих зон, які можна сформувати в монтажній стійці за допомогою SmartAire MZ, забезпечує ефективне охолодження серверного обладнання висотою приблизно 10U. Комбінація двох продуктів компанії Tate Airflow забезпечує максимально точне управління повітряними потоками в дата-центрі.

«Ряд поліпшень, які ми впровадили у новий продукт SmartAire MZ, в поєднанні з досить цікавим цінником роблять його дуже привабливим для операторів і власників дата-центрів, які хочуть мінімізувати експлуатаційні витрати за рахунок більш ефективного управління повітряними потоками. економія на рахунках за електроенергію, що досягається після установки пристрою, більш ніж виправдовує початкові інвестиції у його придбання і монтаж. Практика показує, що SmartAire MZ характеризується дуже коротким періодом окупності «, зазначив менеджер з маркетингу компанії Tate Airflow Скотт Олвайн.

Новий регулятор тяги SmartAire MZ також пропонує широкі можливості для організації моніторингу ключових параметрів навколишнього середовища ЦОД у режимі реального часу з використанням чотирьох датчиків температури в кожній стійці. Аналіз отриманих за допомогою моніторингу даних може бути використаний для поліпшення процесу прийняття рішень і зниження експлуатаційних витрат на рівні стійки. За допомогою SmartAire MZ можна віддалено контролювати інтенсивність повітряного потоку, поєднуючи продукт зі сторонніми BA - і DCIM-рішеннями за допомогою інтерфейсної карти, яка використовує протоколи SNMP або TCP/IP. Інтеграція з такими програмними платформами також дозволяє SmartAire MZ стати грубником даних, які можуть бути використані для прийняття рішень про те, де найдоцільніше розміщувати нове серверне обладнання.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14