Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Функція віддаленого моніторингу витоку холодоагенту від компанії Daikin

(29.09.2021)

Компанія Daikin представила нову інтелектуальну функцію для допомоги користувачам холодильних машин та вентиляційних установок в управлінні безпекою і дотриманні вимог з фторовмісних газів. Нова функція виявляє витік холодоагенту, і доступна як частина Daikin on Site (DoS), хмарної системи віддаленого моніторингу та управління від компанії Daikin.

Функція віддаленого моніторингу витоку холодоагенту від компанії Daikin

Про систему Daikin on Site

Daikin On Site (DoS) - це система віддаленого моніторингу, яка може надавати дані у режимі реального часу 24/7 круглий рік, відстежуючи роботу чиллерів та їх правильну роботу. Вона дозволяє власникам підприємств вживати превентивних заходів та уникати додаткових витрат, що пов'язані з поломками та простоями.

З точки зору користувача, Daikin on Site може принести користь у багатьох відношеннях.

Кожен раз, коли спрацьовує сигнал тривоги, користувачі можуть легко розпізнати проблему і знайти правильне рішення. За допомогою цієї платформи вони можуть оцінювати всі параметри у режимі реального часу і, якщо виникає необхідність в коректуванні будь-яких налаштувань, вони можуть зробити це віддалено. Все це дозволяє поліпшити роботу і керування чиллерами, спланувати профілактичне обслуговування і підвищити надійність систем.

Детальніше про функцію виявлення витоків холодоагенту

Технологія, що лежить в основі нової функції в системі DoS, заснована на новому унікальному програмному алгоритмі, який повністю розроблений компанією Daikin. Він використовує накопичені дані, щоб активувати сигнал тривоги у разі потенційного витоку холодоагенту. Нова функція дозволяє користувачам мати повний огляд подій, що сталися за період до 12 місяців, а потім вживати заходів і при необхідності проводити профілактичні роботи.

Чому так важливо виявляти витік на ранніх етапах

Новий алгоритм може виявляти навіть незначні витоки холодоагенту в розширеному діапазоні навантажень, починаючи з 33% навантаження холодильної машини, у той час як інші виробники мають методи діагностування починаючи з 50%.

Функція віддаленого моніторингу витоку холодоагенту від компанії Daikin

Виявлення можливих витоків на ранній стадії має основоположне значення. Здатність виявляти невеликі витоки дозволяє інженерам з технічного обслуговування оперативно втручатися, коли проблема все ще легко керована і навряд чи стане великою проблемою для клієнтів та їх систем охолодження.

Доступність

Функція виявлення витоку холодоагенту може використовуватися як частина контракту на технічне обслуговування для користувачів, які віддають перевагу аутсорсингу послуг з моніторингу та управління. Сервісний інженер отримає сигнал тривоги під час виявлення витоку, тому зможе оцінити ситуацію віддалено і визначити необхідні ремонтні заходи для конкретного випадку.

Інші характеристики функції виявлення витоків холодоагенту

Функція з виявлення витоку холодоагенту встановлює нові стандарти в галузі та відрізняється зручністю і економічністю, а також передовими технологіями.

Моніторинг за допомогою існуючої хмарної платформи усуває необхідність у додаткових датчиках виявлення витоку холодоагенту і локальних контролерах, допомагаючи компенсувати початкові витрати на придбання системи. Технологія машинного навчання, що вбудована в хмарний сервіс Daikin on Site, дозволяє підвищити рівень виявлення витоків на 15%, що значно перевершує можливості, що запропоновані іншими рішеннями на ринку.

Функція віддаленого моніторингу витоку холодоагенту від компанії Daikin

Нова функція виявлення витоків холодоагентів є останнім з серії поліпшень, що обумовлені програмою розробки продуктів Daikin, орієнтованої на інновації, продуктивність і екологічність. Фактично, більш швидке виявлення витоків і ремонт запобігають викиду шкідливого холодоагенту в атмосферу, допомагаючи користувачам мінімізувати їх вплив на навколишнє середовище.

Ви зацікавлені в отриманні додаткової інформації про компанію Daikin і нову функцію виявлення витоків холодоагенту? Тоді напишіть нам на поштову адресу: kiev@planetaklimata.com.ua.

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Daikin. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Daikin.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10