Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Демонстраційний центр Customer Experience Center

(14.03.2017)

Демонстраційний центр Customer Experience Center компанії Vertiv (колишній Emerson Network Power), що розташований в Тон'яні (провінція Падуя, Італія), створений спеціально для ознайомлення клієнтів з технологіями управління кліматом в ЦОД. У цьому центрі клієнти мають унікальну можливість взяти участь у демонстраційних заходах, що охоплюють технічні можливості, функціональну сумісність і ефективність рішень Thermal Management, що запропоновані компанією Vertiv, в реальних умовах експлуатації.

Customer Experience Center компанії Vertiv

Відвідувачі центру також можуть отримати комплексну консультацію від представників науково-дослідних центрів і фахівців з проектування та застосування компанії Vertiv.

Customer Experience Center надає клієнтам компанії, консультантам і фахівцям ЦОД майданчики для проведення комплексних випробувань, що дозволяють оцінити можливості наших технологій в найбільш важких умовах. Усі вимірювальні прилади проходять регулярну перевірку на відповідність діючим міжнародним стандартам якості.

Після завершення демонстраційних випробувань кожному клієнту видається звіт, який містить відомості про всі параметри випробування, а також результати випробувань окремих пристроїв Thermal Management. Основним завданням компанії Vertiv є задоволення потреб замовника. У зв'язку з цим компанія пропонує вам оцінити роботу наших продуктів у робочій обстановці і гарантує повну прозорість і гнучкість випробувань, що забезпечить досягнення найвищих технологічних стандартів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vertiv (Emerson Network Power).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10