Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Онлайн моніторинг чилерів та центральних кондиціонерів від Daikin

(03.03.2017)

Компанія Daikin випустила нову систему віддаленого моніторингу для всіх моделей своїх чилерів та модульних центральних кондиціонерів (AHU).

Система Daikin on Site для браузерів дозволяє спостерігати за роботою чилера на об'єкті у реальному часі. Хмарне IoT (інтернет речей) рішення легко налаштовується і відповідає найширшому спектру потреб клієнта.

Daikin on Site

У всіх чилерах компанії Daikin Applied тепер система Daikin on Site вбудована у контролер. Клієнту необхідно лише підключити LAN або 3G/4G модем для передачі даних до мережі. Нова система Daikin on Site також дозволяє об'єднати всі системи технічного приміщення чилерного встановлення на новій хмарній платформі.

Віддалений моніторинг та параметри роботи чилера доступні у реальному часі з можливістю перегляду ретроспективних даних – споживання енергії, всі робочі параметри компресора, вентиляторів, холодильних контурів і теплове навантаження.

Всі аварійні сигнали відправляються електронною поштою до служби підтримки Daikin Applied Service 24/7, постійний зв'язок з якої значно скорочує час вирішення проблеми.

Описуючи переваги системи Daikin on Site, керівник сервісної служби Daikin Applied Service Баррі Коі (Barry Coe) каже: «Це дозволить нам як сервісній службі швидше реагувати на звернення клієнтів, давати поради щодо поліпшення ефективності системи у реальному часі і запобігати з'явленню проблем ще до їх появи».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10