Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Повернення Kentatsu в Україну

(23.02.2017)

KENTATSU DENKI LTDПісля двох років відсутності в Україну повертається кліматична продукція компанії KENTATSU DENKI LTD, яка у свій час користувалася величезною популярністю у покупців нашої країни.

Якість кондиціонерів KENTATSU не залишає компромісів. Такий високий рівень якості всіх етапів виробництва на KENTATSU DENKI LTD в 2002 році був відзначений міжнародним сертифікатом ISO 9001, а з 2004 року вся продукція KENTATSU маркується символом СЕ (Conformity European) – як продукція, що відповідає вимогам європейських стандартів якості. Крім того, у цьому ж році всі підприємства компанії отримали сертифікат ISO 14001 – міжнародний стандарт екологічної безпеки.

Все це дозволило компанії KENTATSU DENKI LTD впевненими кроками завоювати світовий ринок, працюючи в США, Австралії, Європі. А сьогодні продукцію цієї легендарної фірми знову можна купити і в Україні.

кондиціонер Kentatsu

Компанія «Планета Клімату» вже завезла побутові і напівпромислові кондиціонери на склад для негайного відвантаження покупцям. До замовлення також є наступне обладнання: VRF-системи, чилери, фанкойли, центральні кондиціонери.

> > > Інформація про компанію KENTATSU DENKI LTD

> > > Завантажити каталог кліматичного обладнання Kentatsu на 2017 рік

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Kentatsu.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10