Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Systemair SAVE VSR 150/B - «розумна» вентиляція для вашої квартири

(16.02.2017)

Сучасні будівельні технології і матеріали дозволяють значно знизити рівень теплових втрат будівлі у зимовий період часу, скоротити витрати на опалення. Але висока герметичність приміщення призводить до необхідності примусової вентиляції. Звичайно, найпростіший спосіб провітрити приміщення – відкрити кватирку. Але разом з відкритою кватиркою ми отримуємо різкий приплив холодного повітря, забруднене вуличне повітря, шум, викидаємо енергію, що витрачена на обігрів приміщення.

Компанія Systemair розробила комплексне рішення, яке автоматично вентилює приміщення, забезпечує чисте і свіже повітря комфортної температури цілий рік.

Пристрій SAVE VSR 150/B – приточно-витяжний агрегат з рекуперацією тепла. Забезпечує приплив свіжого повітря і видаляє відпрацьоване повітря з приміщення, фільтрує його, при цьому значно економить витрати електроенергії на догрів повітря.

Вентагрегат Systemair SAVE VSR 150/B

Функції і можливості Systemair SAVE VSR 150/B:

  • Високоефективний роторний теплообмінник з регульованою швидкістю обертання;
  • Функція переносу вологи з автоматичною функцією захисту від обмерзання;
  • Енергоефективні радіальні вентилятори, з сучасною EC-технологією;
  • Окремі налаштування параметрів припливного і витяжного повітря;
  • Майстер першого запуску для легкого введення в експлуатацію;
  • Автоматичний перехід на «Літній режим» (без рекуперації);
  • Управління за потребою за рівнем вологості повітря (вбудований датчик вологості);
  • Інспекційні панелі з обох сторін;
  • Підтримка протоколу Modbus через порт RS485;
  • Можливість підключення кухонного зонту.

Вентагрегат Systemair SAVE VSR 150/B розроблений для комфортної вентиляції невеликих квартир площею до 120 м².

Новий вентиляційний агрегат Systemair SAVE VSR 150/B може монтуватися як на стіні, так і під стелею. Виготовлен у тепло-звуко ізольованому корпусі з сендвіч-панелей, що пофарбованиі у білий колір з лицьового боку. Укомплектований вбудованою і запрограмованою системою автоматики, енергоефективним роторним теплообмінником з регульованою швидкістю обертання для захисту від обмерзання і з функцією переносу вологи назад у припливне повітря, електричних догрівачем і фільтрами. Енергоефективні вентилятори з EC-двигунами споживають на 50% менше електроенергії у порівнянні з традиційними двигунами змінного струму. Сучасні технології забезпечують низьке значення SFP (SpecificFanPower), також як і спеціальний дизайн агрегату.

Повітропровід від кухонного зонту може бути підключений до агрегату, до обвідного каналу. Витяжне повітря від кухонного зонту минаючи рекуператор видаляється витяжним вентилятором агрегату.

Антивібраційні підстелеві кронштейни та інспекційні панелі з обох сторін забезпечують зручний монтаж і технічне обслуговування. Вентиляційний агрегат Systemair SAVE VSR 150/B автоматично перемикається між нормальним режимом роботи з рекуперацією тепла і річним режимом роботи – без рекуперації.

Управління агрегатом може здійснюватися з однієї або декількох СD-панелей управління. Програма «Майстер першого запуску» спрощує процес запуску агрегата, запобігає введення некоректних налаштувань. Символи і текст на дисплеї відображають вибрані налаштування; температуру припливного повітря і швидкість вентилятора. Параметри роботи припливного і витяжного вентиляторів задаються при першому запуску агрегату, але при необхідності можуть бути змінені у налаштуваннях меню. Вбудована функція автоматичного таймера зміни режимів роботи між днем і вночі. Можливе встановлення таймера заміни фільтрів. Сигнал тривоги сповістить про можливі несправності.

CD панель управління має рівень користувача для авторизованих сервісних центрів і обслуговуючого персоналу. CD панель підключається за допомогою кабеля з коннектором з бічної сторони.

Вентагрегат має можливість управляти зовнішнім водяним нагрівачем або охолоджувачем, що постачається з вбудованим у корпусі датчиком вологості у витяжному каналі. Крім цього, вентагрегат може працювати за потребою за показаннями зовнішніх датчиків (датчиків присутності, CO2, RH), що забезпечує найбільшу ефективність роботи.

Новий вентагрегат від компанії Systemair оснащений фільтром припливного повітря F7 і витяжного G3. Опціонально доступний фільтр припливного повітря G3.

CD панель управління і кабель 6 м входять у стандартну комплектацію.

> > > Перейти до докладного опису вентагрегатів Systemair SAVE VSR 150/B

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10