Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові чилери Climaveneta i-FX-Q2

(14.02.2017)

Climaveneta, підрозділ компанії Mitsubishi Electric, представила нову модель високоефективних чотирьохтрубних чилерів i-FX-Q2 з сімейства обладнання INTEGRA.

Чилери Climaveneta i-FX-Q2

Нові чилери Climaveneta i-FX-Q2 поєднують у собі переваги інверторних технологій у виробництві компресорів та вентиляторів з функціональними можливостями інтеграції серії обладнання Climaveneta Integra. Сезонні коефіцієнти енергоефективності істотно вище у порівнянні з традиційними on-off моделями: SCOP (у режимі обігріву) на 20% більше, SEER (у режимі охолодження) на 32% більше. Сезонні коефіцієнти ефективності заміряні у відповідності зі стандартом EN14825.

Нові чилери доступні у діапазоні холодопродуктивності від 341 до 1125 кВт. Вони можуть бути адаптовані до конкретних специфікацій і вимогам будь-якого проекту. Гнучкий підбір продуктивності і комплектації дозволяє підрядникам вибрати оптимальне рішення щодо економічності або потужності.

Нові чилери Climaveneta i-FX-Q2 комплектуються двома інверторними гвинтовими компресорами у двох абсолютно незалежних холодильних контурах. Спеціальний конфігуратор дозволяє спростити обслуговування, а також забезпечує надлишковість контуру охолодження. Інверторна технологія у приводах компресорів і електроприводах вентиляторів призводить як до зменшення споживаної електроенергії, так і до відсутності пускових струмів.

Компанія Mitsubishi Electric пропонує також спеціальні версії чилерів з пониженим рівнем шуму (SL -10 дб, XL -13 дБА). Також доступний широкий вибір опцій, які забезпечують у цілому 8 рівнів шуму.

Чилери Climaveneta i-FX-Q2 забезпечують охолодження води у діапазоні температур 7-12°С, нагрівання води у діапазоні 35-45°С. Також пропонується опціональний модуль +2P, який забезпечує нагрівання води до 78°C

> > > Буклет «Комплексні рішення в області кондиціонування, опалення і вентиляції Climaveneta INTEGRA»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10