Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Carel представляє нову серію клапанів ExV-Z

(13.02.2017)

Компанія Carel розширила асортимент електронних розширювальних клапанів з додаванням сімейству ExV-Z. Відмінною рисою даного клапана є тільки один корпус для всіх розмірів.

Відповідаючи на потреби виробників і монтажників, компанія Carel спростила встановлення і користувальницький досвід електронних розширювальних клапанів, зберігаючи при цьому ті ж самі високі рівні надійності та ефективності.

клапан Carel ExV-Z

Основними особливостями клапана на додаток до крокового технологічного двигуна, який забезпечує дуже точне, стабільне і надійне управління потоком холодоагенту, є змінний вбудований фільтр, який спрощує огляд, а також використання нового статора з високим ступенем захисту (IP69K), що дозволяє виконувати встановлення у середовищах з екстремальною температурою і вологістю.

Ефективність СО2

Безперервне розширення асортименту клапанів Carel, а також консолідований досвід, ноу-хау і постійні інвестиції у наукові дослідження і розробки породили унікальну пропозицію з точки зору сумісності з природними холодоагентами. Новий ExV-Z цілком сумісний з СО2, ефективно поєднуючи екологічність і економію енергії.

Економія енергії

Електронні розширювальні клапани Carel використовуються разом з електронними рішеннями управління і допомагають досягти економії енергії до 30% у різних додатках, а також пропонують суттєве поліпшення контролю точності і стабільності у порівнянні з традиційною технологією.

Сімейство ExV пропонує найширший асортимент клапанів з потужністю охолодження від 1 до понад 2000 Вт, придатних для використання у всіх холодильних агрегатах і кондиціонуванні. Крім того, забезпечується дуже висока надійність (гарантований термін служби більше одного мільярда кроків).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10