Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові касетні кондиціонери від компанії Mitsubushi Electric

(09.02.2017)

Компанія Mitsubishi Electric представила новий чотирьохпотоковий касетний внутрішній блок PLA-RP EA напівпромислової серії, в якому рівномірна циркуляція повітря здійснюється завдяки ефекту Коанда. Декоративна панель PLP-6EAE оснащена 3D I-SEE сенсором, який фіксує інфрачервоне випромінювання у приміщенні і регулює продуктивність системи у залежності від кількості людей, що знаходяться у зоні дії датчика. Таке рішення дозволяє підвищити енергоефективність системи, зберігаючи максимальний комфорт користувача.

Mitsubishi Electric PLA-RP EA

Новий кондиціонер Mitsubishi Electric PLA-RP EA може бути оснащений автоматичним спуском фільтра, який сильно скорочує час обслуговування кондиціонера. Управління спуском фільтруючого елемента можливо як з дротового, так і з бездротового пульта управління. Спуск фільтра можливий на 8 рівнів до 4 метрів.

Компанія Mitsubishi Electric починаючи з серії PLA-RP EA комплектує касетні кондиціонери виключно інверторними зовнішніми блоками. Існує три варіанти комплектації зовнішніми блоками: STANDARD Inverter (стандартна серія), DELUXE POWER Inverter (високоефективна серія) і ZUBADAN Inverter (спеціалізована серія теплових насосів).

Потужність нових касетних кондиціонерів Mitsubishi Electric PLA-RP EA на охолодження - 3,6-13,4 кВт, на обігрів - 4,1-16,0 кВт.

> > > Перейти до докладного опису кондиціонерів Mitsubishi Electric PLA-RP EA

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10