Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий сервер локальної диспетчеризації Carel BOSS

(06.02.2017)

Компанія Carel представляє сервер локальної диспетчеризації BOSS, що призначений для моніторингу інженерних систем будівель середнього і крупного масштабу.

сервер локальної диспетчеризації Carel BOSS

Прилад оснащений вбудованою точкою доступу Wi-Fi. Для роботи з BOSS не потрібно встановлювати спеціальних програм, всі операції здійснюються через браузер, що підключений до пристрою комп'ютера, смартфона або планшета.

Вбудоване програмне забезпечення BOSS працює під управлінням спеціально розробленій операційної системи на платфомі UNIX.

Завдяки підтримці протоколів Modbus і BACnet можлива диспетчеризація пристроїв від сторонніх виробників. Для роботи BACnet можуть використовуватися шини MS/TP (RS485) і TCP/IP, що разом з Modbus RTU і Modbus TCP/IP відкриває широкі можливості для вирішення масштабних завдань управління інженерним обладнанням. Зокрема, сервер BOSS може бути інтегрований у глобальну систему диспетчеризації.

Нова материнська плата здатна витримувати експлуатацію у найсуворіших умовах, при яких використання звичайного комп'ютера неможливо.

Алюмінієвий корпус з радіатором забезпечує відведення тепла і охолодження сервера без застосування вентилятора.

При необхідності по інтерфейсах Display Port або VGA до приладу можна підключити зовнішній монітор, а через порт USB — клавіатуру і мишу.

> > > Буклет «Сервер локальної диспетчеризації Carel BOSS» (англійська мова)

> > > Буклет «Сервер локальної диспетчеризації Carel BOSS» (російська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10