Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Vertiv впроваджує машинне навчання для програмного забезпечення систем

(01.02.2017)

VertivVertiv (колишній Emerson Network Power) запровадив технології машинного навчання у програмне забезпечення систем охолодження ЦОД - щоб підвищити надійність рішень, збільшити ефективність і термін служби обладнання.

Liebert iCOM Autotuning працює з окремими продуктами низки систем охолодження Liebert.

Система регулює компресори з безпосереднім охолодженням або вентилі охолодженої води, щоб стабілізувати потік повітря і температуру. Рішення Vertiv дозволяють скоординувати роботу компресорів, вентиляторів і конденсаторів, щоб виключити режим роботи у коротких циклах з короткочасним включенням і вимиканням обладнання.

Як заявляють у компанії Vertiv, вигода у плані ефективності може досягати до 15%, а термін служби компресорів і клапанів збільшується на 20%.

«Впровадження Liebert iCOM Autotuning означає новий рівень контролю, який доступний для операторів дата-центрів», - сказав Джон Пітер Валіуліс, віце-президент з продажу кліматичних рішень Vertiv у Північній Америці.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vertiv (Emerson Network Power).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10