Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові VRF системи Carrier

(31.01.2017)

Компанія Carrier на виставці AHR Expo, що нещодавно проходила у Лас-Вегасі, представила нове покоління високотехнологічних мультизональних VRF-систем: стандартну і двотрубну рекуперативну.

VRF Carrier

Нова VRF-система Carrier відповідає всім європейським і американським вимогам з енергоефективності. До того ж американський виробник показав найпотужніший на ринку рекуперативний блок потужністю 70 кВт.

«AHR Expo є ідеальним місцем для компанії Carrier для демонстрації наших останніх мультизональних систем, які знову повертають нас на лідируючі позиції у кліматичної галузі», - каже Meredith Emmerich, керуючий директор департаменту VRF-систем компанії Carrier. «Два роки тому тут, на виставці AHR Expo, ми оголосили про початок нашої експансії і великих інвестиціях у розробку нового покоління комерційних систем».

Нові VRF-системи Carrier допускаю об'єднання до 3 зовнішніх блоків в одну систему. Максимальна потужність стандартної серії становить 126 кВт, рекуперативної - 98 кВт. Крім того, у кожній серії є блоки підвищеної потужності, які не можуть об'єднуватися у модульну систему, однак дозволяють економити площу монтажу. Усі зовнішні блоки оснащуються інверторним приводом постійного струму і новою розробкою компанії - асиметричними спіральними компресорами.

Нові системи поки доступні тільки на американському ринку. Передбачається, що в Європу вони потраплять не раніше осені поточного року.

> > > Завантажити каталог нових VRF-систем Carrier

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10