Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий WiFi інтерфейс від компанії Mitsubishi Electric

(31.01.2017)

Компанія Mitsubishi Electric випустила новий WiFi інтерфейс MAC-567IF-E, який забезпечує два варіанти управління: безпосереднє і віддалене. У першому випадку можна використовувати смартфон в якості бездротового пульта управління із зручним інтерфейсом і розширеними можливостями. Кондиціонер Mitsubishi Electric миттєво реагує на команди. Віддалене управління реалізується через хмарний сервер MELCloud, що зручно для контролю віддалених об'єктів, наприклад, заміського будинку.

Wi-Fi інтерфейс MAC-567IF-E

Новий інтерфейс WiFi Mitsubishi Electric MAC-567IF-E може бути підключений до всіх моделей побутових і напівпромислових кондиціонерів Mitsubishi Electric, що мають на платі внутрішнього блоку роз'єм CN105, крім напівпромислових PCA-RP71HAQ, PEA-RP400GAQ, PEA-RP500GAQ і преміум-інвертора MSZ-LN VG, який має вбудований WiFi інтерфейс.

Новий інтерфейс підключається до внутрішнього блоку. У разі підключення до хмарного серверу MELCloud мульти-спліт систем MXZ до кожного внутрішнього блоку необхідно підключити окремий WiFi-інтерфейс.

> > > Перейти до докладного опису інтерфейсу Mitsubishi Electric MAC-567IF-E

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10