Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos пропонує доступне рішення для іригації земель

(30.01.2017)

В 2017 році компанія Grundfos, провідний світовий виробник насосного обладнання, виводить на ринок нову серію NS для іригації земель. Насоси Grundfos NS вирішать одну з головних проблем у галузі водопостачання фермерських господарств: створення підвищеного тиску при влаштуванні поливу через розпилювальні головки. Обладнання забезпечує напір до 62 м і витрату до 39 м3/год, чого вистачить для забезпечення водою майже 1 га землі.

Насос Grundfos NS

Спринклерні пристрої отримали велике поширення в Ізраїлі, де вони застосовуються на відносно невеликих сільськогосподарських ділянках для зрошення картоплі, капусти, зелених культур і моркви. В Україні подібні технології починають набувати популярності у сільськогосподарських регіонах. Однак при влаштуванні таких зрошувальних систем фермерські господарства часто стикаються з неможливістю створення достатнього напору і витрати у мережі: на кожен спринклер вода повинна подаватися при тиску не менше 2 атмосфер, чого важко досягти внаслідок обмежень напору у мережі водопостачання. У підсумку українським фермерам доводиться шукати нестандартні рішення: від використання пожежного обладнання до придбання дорогих дощувальних машин.

Нагальну проблему вирішила компанія Grundfos, випустивши насос NS для систем поливу з розпилювачами: обладнання підтримує високий напір і витрату і працює з чистими, неагресивними рідинами без твердих частинок і волокон. «Лінійка NS стала відповіддю на актуальні запити ринку обладнання для зрошення в агропромисловому комплексі та приватних фермерських господарствах. Інженери Grundfos створили не просто якісне і надійне, але і доступне обладнання для сільськогосподарських робіт. Насоси виготовлені з чавуну та композиту, що забезпечує довгий і безпроблемний термін служби і при цьому дозволяє істотно знизити ціну у порівнянні з аналогами з нержавіючої сталі», – коментує представник компанії Grundfos.

Моделі NS спроектовані для тривалої і безперервної служби навіть у самих жорстких умовах експлуатації. В однофазних моделях вбудовані теплове реле захисту і конденсатор, а також у комплектацію входить кабель 1,5 м з вилкою SCHUKO. Додатково надійність і довговічність підвищують ротор і змащені кулькові підшипники. Обладнання, що перекачує рідини з температурою від 0°С до +35°C. Номінальна потужність P1 насосів від 0,65 до 4,55 кВт, витрата – до 39 м3/год, напір – до 62 м, робочий тиск – 6 і 8 бар. У низці доступні моделі з одним і двома робочими колесами у конструкції.

> > > Завантажити технічні характеристики насосів Grundfos NS, PF

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10