Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Дві нагороди для економайзера Carrier DSRE

(26.01.2017)

Компанія Carrier отримала дві нагороди від двох незалежних джерел за створення економайзера DSRE (Dual-Stage Relief Economizer) для модернізації дахових кондиціонерів.

Руфтоп Carrier 48 TC з встановленим економайзером DSRE

Мал. Даховий кондиціонер Carrier 48 TC
з встановленим економайзером DSRE.

Перша нагорода від президії найбільшої кліматичної виставки AHR Expo - економайзер отримав нагороду за інновацію у категорії Зелене Будівництво (Green Building). Друга нагорода - срібна медаль у категорії Продукт Року від журналу EngineerR.

«Ви можете бачити непохитну прихильність компанії Carrier до вдосконалення систем комерційного опалення та охолодження, а також наші постійні зусилля по підвищенню ефективності комерційних будівель, що знаходить своє відображення в отриманні найпрестижніших нагород у кліматичної галузі», - каже Chris Opie, директор з маркетингу підрозділу комерційних систем компанії Carrier. «Засновник компанії, Willis Carrier, створив кліматичну галузь, тим самим вирішивши одне із завдань, які були у промисловості і будівництві на початку 20 століття. Ми пишаємося, що продовжуємо його славні традиції, у тому числі випускаючи такі інноваційні продукти, як економайзер DSRE».

> > > Завантажити технічний буклет «Економайзер Carrier DSRE для дахових кондиціонерів»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10