Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Настінний газовий котел Vaillant turboFIT

(23.01.2017)

Проаналізувавши ринкову кон'юнктуру, компанія Vaillant Group у 2017 році виводить на український ринок нову модель настінного газового котла Vaillant turboFIT, призначену для тих, хто звик до європейського рівня якості, але не готовий купувати опалювальне обладнання за ціною вище середньої.

Настінний газовий котел Vaillant turboFIT

Котел turboFIT має звичний «усміхнений» дизайн, що давно став візитною карткою Vaillant. Прилад укомплектований циркуляційним насосом Grundfos і газовою арматурою SIT Sigma 645. Теплова потужність котла залишається стабільною при вхідному тиску газу від 13 до 20 мБар. Для віддаленого управління котлом передбачена можливість підключення до нього on/off термостата Vaillant VRT 250.

На відміну від своїх попередників, які вимагають підключення цілої системи автоматики, щоб працювати у погодозалежному режимі, до котла turboFIT досить підключити стандартний датчик вуличної температури Vaillant VRC 693.

Модель Vaillant turboFIT виробляється на заводі Vaillant Group у Туреччині, який з 1954 року спеціалізується на випуску інженерних продуктів, у тому числі і для європейських ринків. Як і все обладнання Vaillant, turboFIT проходить багатоступінчасте тестування під суворим контролем інженерів концерну, що дозволяє гарантувати надійність і безпеку приладу.

Модель Vaillant turboFIT повинні по достоїнству оцінити як кінцеві клієнти, так і представники проектних та будівельних організацій, яким оснащення новобудов обладнанням престижної європейської марки дозволить підвищити статус житла і, як наслідок, його кінцеву вартість.

Таблиця. Порівняльні характеристики газових настінних неконденсаційних котлів Vaillant.

turboTECpro
turboFIT
Шина eBUS
on/off термостат VRT250
Насос з автоматичним перемиканням
швидкостей
Насос з ручним регулюванням
Розширена система діагностики:
44 коду помилки
Система діагностики: 15 кодів помилки
Робота у погодозалежному режимі
при підключенні додаткової
автоматики
Робота у погодозалежному режимі
при підключенні датчика зовнішньої
температури
Номінальний ККД ≥ 91%
Номінальний ККД ≥ 90,7%


Якщо порівнювати два газових котла Vaillant однакової потужності turboTEC pro і turboFIT, то у першому передбачений розширений функціонал, однак оптимізація деяких автоматичних функцій та використання сучасних композитних матеріалів у моделі turboFIT дозволило знизити його вартість на 20%.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vaillant.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10