Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові зовнішні блоки KTRZ системи Kentatsu DX PRO mini

(11.01.2017)

Компанія Kentatsu починає постачання нових зовнішніх блоків KTRZ-HZAN3(1) DX PRO mini продуктивністю 12,5/ 14,0/ 16,0 кВт для побудови VRF-систем малої потужності.

VRF-система Kentatsu DX PRO mini

Зовнішні блоки KTRZ відносяться до класу Full DC inverter: вони оснащені DC-інверторними компресорами і вентиляторами. У зовнішніх блоках використані нові компресори з подвійним ротором. Блоки виробляються у варіантах для одно- або трифазної електричної мережі.

Інверторні технології, що застосовуються у системі DX PRO mini, забезпечують плавну зміну продуктивності у широкому діапазоні, щоб зробити роботу системи кондиціонування ефективніше і створити більш комфортні умови для користувача.

Нова VRF-система Kentatsu DX PRO mini призначена для котеджів, елітних квартир, офісів та будь-яких інших підприємств торгівлі та обслуговування, де потрібне поєднання широких технічних можливостей і максимального комфорту. У системі можна використовувати до 9 внутрішніх блоків. Довжина трубопроводу до самого віддаленого внутрішнього блоку становить 60 м.

Системи працездатні при температурах зовнішнього повітря від -15 до +46 °C

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Kentatsu.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10